Now Reading
Konkiljoniai su voveraitėmis

Konkiljoniai su voveraitėmis

Konkiljoniai su voveraitėmis

Produktai:

– keletą saujų kvapnių voveraičių;
– gabalėlį vytinto kumpelio;
– morką;
– svogūną;
– 300-400 g konkiljonių;
– petražolių;
– druskos, pipirų, čiobrelių, aliejaus, šaukštą grietinės.

Pastą verdame tradiciniu būdu iki *al dente *būsenos. Kol pasta verda, keptuvėje kaitiname alyvuogių aliejų, aromatizuojame jį čiobreliais, dedame smulkintą svogūną, kumpelį, kiek vėliau – smulkintas voveraites.

Viską lengvai troškiname ant silpnos ugnies, pabarstę pipirais ir druska. Kai tik drėgmė iš voveraičių išgaruos, dedame tik vieną šaukštą grietinės. Kai tik konkiljoniai išvirs, traukiame juos iš vandens ir kemšame į vidų padažą, kol neatšalo. Pabaigos akcentas: pabarstome maltais pipirais ir plėšytom, šiukštu – ne pjaustytom, petražolėm.

See Also
Silkės sumuštinukai

Receptas pasirinktas is http://gerasir.blogas.lt/, 
Receptą atsiuntė Mingaugas.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top