1.5 C
Vilnius
Sekmadienis, 8 gruodžio, 2024

Vištienos apkepas su obuoliais

Ingredientai:
vištienos file, 250 g 
2 svogūnai
česnakas, 3 skiltelės
obuoliai (rūgštoki)
1 morka
fermentinis sūris, 50 g 
majonezas, 3 šaukštai
pipirai
druska

Kaip gaminti:
Į indą su dangčiu sudėti mažais gabaliukais pjaustytą vištienos file ir apibarstyti prieskoniais. Tuomet iš eilės sluoksniuoti kubeliais pjaustytą svogūną, smulkiai pjaustytus česnakus, tarkuotą obuolį, tarkuotą morką, tarkuotą sūrį ir viršų aptepti majonezu. Uždengti dangčiu ir kepti apie 40 minučių 180 laipsnių orkaitėje.

Skanaus!


Redakcija
Redakcija
Laikas.lt - įdomus ir gyvas portalas kiekvienam. Mūsų tikslas savo skaitytojams teikti išskirtines naujienas iš viso pasaulio. Čia rasite daugybę patarimų, istorijų bei puikių ir daugelio pamėgtų receptų. Lai kiekviena diena su mumis prasideda iš naujo!

Taip pat skaitykite: