Now Reading
Lašiša tešloje

Lašiša tešloje

Lašiša tešloje

Ingredientai:

lašišos file be odos – 650 g
sviestas – 65 g
citrina (tik tarkuota žievelė ir 1 šaukštas sulčių) – 1
kaperiai – 2 šaukštai
šviežios petražolės
sluoksniuota tešla – 350 g
kiaušinis – 1
garstyčių sėklos

Kaip gaminti?

Įkaitinti orkaitę iki 200 laipsnių .
Apibarstyti lašišos file druska ir pipirais.
Sumaišyti sviestą, citrinos žievelę, sultis, susmulkintus kaperius ir petražoles.
Plonai iškočioti tešlą iki tokio ilgio, kad lašiša tilptų pilnai.
Sudėti file ant tešlos ir patepti sviestu. Suvynioti į tešlą, užspaudžiant kraštus, kad neliktų jokių skylių.
Padėti į skardą, patepti suplaktu kiaušiniu, pabarstyti garstyčių grūdėliais.
Viršuje padaryti 3 mažas skylutes garui išeiti.
Kepti 20-30 min. iki auksinės spalvos.

See Also
Triufeliai su žemės riešutų sviestu

 

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt