Now Reading
Pro duris nepralendanti moteris – plačiausios sėdynės savininkė pasaulyje (foto)

Pro duris nepralendanti moteris – plačiausios sėdynės savininkė pasaulyje (foto)

Pro duris nepralendanti moteris – plačiausios sėdynės savininkė pasaulyje (foto)

Alfa.lt

Kai daugelis dailiosios lyties atstovių kankina save įvairiomis dietomis, kad tik būtų lieknos, amerikietė Mikel Ruffinelli džiaugiasi savo rubensiškomis formomis.

Daugiau nei 190 kilogramų sverianti moteris – plačiausių klubų savininkė. Tačiau dėl to ji nė kiek nesijaudina: „Dievinu savo figūra ir nesuprantu, kodėl neturėčiau. Manęs nekankina jokios ligos ar sveikatos problemos“, – sakė ji.

Jaunystėje atletišku kūnu besipuikavusi moteris didėjančias apimtis pastebėjo po kiekvieno nėštumo (ji augina keturis vaikus). Tačiau tai nė kiek neatbaidė jos sutuoktinio Reggie Brookso, su kuriuo gyvena jau dešimt metų.

Tiesa, Mikele susiduria su kai kuriais nepatogumais. Dažnai jai sunku praeiti pro duris, ji turi pasiskuti šonu. Moteris netelpa į mašiną, todėl važinėja specialia priemone ir guli specialiai pagamintoje lovoje, nes į standartines netelpa.

„Nenoriu priaugti daugiau svorio, tačiau kartu ir nenoriu prarasti savo linijų. Norėčiau įkvėpti kiekvieną moterį, ir pasakyti, kad laimė nepriklauso nuo kūno apimčių“, – sakė ji.

Beje, jos nuotraukos, publikuotos „Big Beautiful Women“ tinkle, jai padėjo susižerti tūkstantį dolerių ir laimėti skelbtame modelių konkurse.

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai

Vaizdo įrašą galite pažiūrėti čia:


View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top