Now Reading
Vilniečius nemokamai juokins teisininkas iš Airijos

Vilniečius nemokamai juokins teisininkas iš Airijos

Vilniečius nemokamai juokins teisininkas iš Airijos

Airijoje gyvenantis Keith Farnan oficialiai yra teisininkas. Tačiau juoktis mėgstanti publika nuo Niujorko iki Honkongo jį kur kas geriau žino kaip provokuojančiais pasisakymais garsėjantį standuperį. Liepos 28 dieną tarptautinio komedijų festivalio „Vilnius Comedy Fest“ kvietimu Keith Farnan viešės Vilniuje. Nevengiantis absoliučiai jokių temų ir neturintis tabu humoristas vilniečiams ir sostinės svečiams ruošia naują programą, kurią kol kas vadina „To be honest…“

„Pirmasis „Vilnius Comedy Nights“ renginys birželį buvo sausakimšas – norintys pasiklausyti vieno populiariausių Airijos ir Jungtinės Karalystės standuperių Damian Clark juokelių vos tilpo į „Studio 9“ lauko terasą. Dar daugiau aukščiausios klasės humoro mylėtojų laukiame antrajame renginyje. Jo svečias Keith Farnan žada juokauti apie viską – neveltui jo pasirodymai garsėja ne tik kaip priverčiantys garsiai juoktis, bet ir šiek tiek susimąstyti“, – intriguoja vienas organizatorių, improvizacijos teatro „Kitas kampas“ aktorius Audrius Bružas.

Vasaros vakarėlių serijos „Vilnius Comedy Nights“ renginiai yra nemokami ir atviri visiems. Jų sumanytojai – festivalio „Vilnius Comedy Fest“ organizatoriai – kiekvieną vasaros mėnesį pristato vis kito svečio iš užsienio stand-up pasirodymą. Liepą į Lietuvą atvykstantis standuperis Keith Farnan yra dažnas tarptautinių komedijos festivalių svečias, be to, gerai žinomas ir televizijos žiūrovams bei radijo klausytojams, ypač humoro laidų mylėtojams. Jie Keith Farnan neabejotinai prisimena iš BBC laidų „Michael Mcintyre Comedy Roadshow“ ar „One Night Stand“, taip pat RTE – „Liffey Laughs“ ar „Money, Money, Money: Keith Farnan versus the Economy“. Humoristas gerai žinomas visame pasaulyje: iš jo sąmojo juokiasi ir Kanados, ir Jungtinių Amerikos Valstijų, ir Nyderlandų, ir Jungtinės Karalystės, ir Kinijos, ir kitų šalių gyventojai.

Renginį „Vilnius Comedy Nights“ liepos 28-ąją Vilniuje, „Studio 9“ lauko terasoje, pradės improvizacijos teatro „Kitas kampas“ pasirodymas. Gerai vakarėlio nuotaikai išsisklaidyti neleis DJ Midnattssoula.

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai

Paskutinis, trečiasis, vakarėlių serijos renginys vyks pačioje vasaros pabaigoje – rugpjūčio 31-ąją. Tuomet „Studio 9“ lauko terasoje laukiama svečio iš Jungtinės Karalystės Ola the Comedian.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top