Receptai

Kalėdinis pyragas

Kalėdinis pyragas

Sviestą išplakti su cukrumi, sudėti kiaušinius ir juos išplakti. Suberti miltus ir kepimo miltelius. Į masę įdėti vieną trečdalį miltų ir trečdalį grietinės. Taip daryti tol, kol bus sudėti visi miltai ir visa grietinė. Viską gerai išplakus aguonas ir vėl gerai plakti. Visą masę į paruoštą formą ir kepti apie 40 min. Kai pyragas iškeps, aptepti Rududu ir apibarstyti migdolais.

Įdomu

Kinas

Menas

Netrukus Lietuvoje pamatysime G. Bregovičių su grupe

Netrukus Lietuvoje pamatysime G. Bregovičių su grupe

Liko vos keletas valandų, kai Lietuvoje koncertuos Goranas Bregovičius ir jo grupė „Weddings & Funerals Orchestra“. Vienintelis populiaraus Balkanų kompozitoriaus ir atlikėjo koncertas įvyks šį vakarą „Pramogų arenoje“ Vilniuje. Siautulingame koncerte Goranas Bregovičius atliks pačias populiariausias savo dainas ir iki šiol negirdėtus kūrinius.

Mada

Sveikata ir grožis

Žmonės

Kaip susikurti romantišką vakarą be jokios progos

Kaip susikurti romantišką vakarą be jokios progos

Norite ypač romatiško vakaro dviems, bet nežinote ką padaryti tokio unikalaus ir nepakartojamo, kad mylimasis liktų nuoširdžiai susižavėjęs? Jaudinatės, kad tikrai tobulo vakaro neištvers jūsų kišenė ir nuolat žadate palaukti tam tinkamos progos? O gal baiminatės, kad kažkas nepavyks ir jausitės kvailai? Amžini pažadai, atsikalbinėjimai, nukėlimai… Pateikiame jums keletą naudingų patarimų kaip susikurti ypatigai romantišką vakarą be jokios progos.