Now Reading
Lazanija su daržovėmis

Lazanija su daržovėmis

Lazanija su daržovėmis

Ingredientai:

faršas (800 g)
šviežūs pievagrybiai (200 g)
fermentinis sūris (250 g)
konservuoti žirneliai (6 šaukstai)
pomidorų padažas (500 g)
neriebus majonezas (5 šaukštai)
lazanijos lakštai
aliejus (2 šaukštai)
paprikos (1 vnt)
Universalus daržovių mišinio “Vegeta”
pipirai

Kaip gaminti?

Pirmiausia supjaustome papriką ir pievagrybius. Iš pomidorų padažo, majonezo ir 4 šaukštų vandens pagaminame padažą. Į keptuvę įpilame aliejaus, suberiame pievagrybius, apibarstome prieskoniais ir apkepame. Į kitą keptuvę sudedame faršą, pagal skonį įberiame universalaus daržovių mišinio, pipirų ir pakepiname. Baigiant kepti suberiame pievagrybius ir konservuotus žirnelius.

Į skardą įpilame kepant mėsai susidariusį sultinį, ant jo uždedame pirmą makaronų sluoksnį ir dalį kepinto faršo. Faršą apibarstome paprika, užpilame dalį padažo (ypač kraštuose). Taip sluoksniuojame keletą kartų, užbaigdami mėsos ir padažo sluoksniu. Kepame 200ºC orkaitėje apie 35 min.

Ištraukus iš orkaitės apiberiame tarkuotu sūriu ir kepame dar 5 min.

Sakanaus!


Taip pat skaitykite:
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt