Receptai

Kokosiniai sausainukai

Kokosiniai sausainukai

Jums reikės:

4 didelių kiaušinių baltymų
120 ml cukraus
240 ml kokoso drožlių
Kelių lašų romo esencijos
1 žaliosios citrinos
Žiupsnelio druskos
Kaip gaminti:

Į didelį dubenį sudėkite visus ingredientus (kiaušinių baltymų plakti nereikia) ir maišykite, kol masė taps vientisa. Kepimo skardą išklokite kepimo popieriumi, o orkaitę įkaitinkite iki 180° C temperatūros.
Ant kepimo skardos dėkite maždaug arbatinio šaukštelio dydžio tešlos masę ir pirštų galiukais suformuokite dailią viršūnėlę. Kepkite tol, kol kokosinių bučinukų krašteliai taps auksinės spalvos (maždaug 12-15 minučių). Ištraukę sausainukus iš orkaitės, leiskite atvėsti.

Skanaus!

Įdomu

Kinas

Menas

„Naktigonės 2010" tęsiasi. Liko penki „budėjimai"...

„Naktigonės 2010″ tęsiasi. Liko penki „budėjimai”…

Rašytojas Jurgis Gliauda (1906-1996) prieš 5 dešimtmečius apžvelgdamas vienuolio pranciškono, kunigo, teologijos daktaro, eseisto, poeto Leonardo Andriekaus (1914-2003) poezijos rinkinį „Naktigonė” rašė: „Naktigonė reiškia budėjimą, o kartu naktigonė subtiliai paliečia dienos bėgyje neliečiamas temas.

Mada

Sveikata ir grožis

Žmonės

Kaip susikurti romantišką vakarą be jokios progos

Kaip susikurti romantišką vakarą be jokios progos

Norite ypač romatiško vakaro dviems, bet nežinote ką padaryti tokio unikalaus ir nepakartojamo, kad mylimasis liktų nuoširdžiai susižavėjęs? Jaudinatės, kad tikrai tobulo vakaro neištvers jūsų kišenė ir nuolat žadate palaukti tam tinkamos progos? O gal baiminatės, kad kažkas nepavyks ir jausitės kvailai? Amžini pažadai, atsikalbinėjimai, nukėlimai… Pateikiame jums keletą naudingų patarimų kaip susikurti ypatigai romantišką vakarą be jokios progos.