Now Reading
Lydyto sūrio sriuba su pievagrybiais

Lydyto sūrio sriuba su pievagrybiais

Lydyto sūrio sriuba su pievagrybiais

Ingredientai:
sultinys arba vanduo (2 l)
bulvės (4 vnt.)
lydytas sūris (200 g)
morka (1 vnt.)
sviestas (šaukštas)
pievagrybiai (200 g)
druska

Kaip gaminti:

Morką sutarkuoti ir apkepinti svieste. Vėliau sudėti grybus ir viską patroškinti apie 15 min. Į verdantį sultinį sudėti kubeliais pjaustytas bulves ir kaitinti 15 min. Tada dėti daržoves su grybais, keletą minučių pavirti. Likus 2-3 minutėms iki virimo pabaigos sudėti tarkuotą lydytą sūrį, maišyti, kol išsilydys. Galiausia sriubąpasūdyti. Galima pabarstyti smulkintais žalumynais.

Skanaus!

See Also
Apkepas su faršu ir daržovėmis


View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt