Ingredientai:
Moliūgas 600 g
Obuoliai 2 vnt
Sviestas 1 šaukštas
Cukrus
Druska
Kaip gaminti:
moliūgą nuplaukite, išskobkite sėklas, supjaustykite griežinėliais. Sudėkite į verdant vandenį ir virkite, kol suminkštės. Supjaustykite obuolius griežinėliais ir suberikite į moliūgo masę, maišykite, kol sutirštės. Išvirtą masę susmulkinkite blenderiu arba ištrinkite pro sietelį, pagardinkite cukrumi, druska, sviestu.
Skanaus!
Laikas.lt – įdomus ir gyvas portalas kiekvienam. Mūsų tikslas savo skaitytojams teikti išskirtines naujienas iš viso pasaulio. Čia rasite daugybę patarimų, istorijų bei puikių ir daugelio pamėgtų receptų. Lai kiekviena diena su mumis prasideda iš naujo!