Ingredientai:
moliūgas arba cukinija (450 g)
kepiniams skirtas šokoladas (200 g)
cinamonas (3 šaukšteliai)
miltai (350 g)
soda (1,5 šaukštelio)
aliejus (180 g)
kiaušiniai (2 vnt.)
cukrus (300 g)
grietinė (1,5 šaukšto)
See Also
vanilinis cukrus
Gaminimas:
Moliūgą nulupti, išimti sėklas ir sutarkuoti smulkia tarka (arba supjausčius gabalėliais, susmulkinti blenderiu). Į indą pilti šią susmulkintą masę, cukrų, aliejų, įmušti , berti cinamoną, vanilinį cukrų dėti grietinę ir sodą (nugesintą actu). Gerai išmaišyti. Šokoladą supjaustyti gabalėliais ir berti į tešlą. Pilti miltus, kad tešla būtų tiršta. Viską gerai išmaišius pilti į skardą išklotą popieriumi. Kepti apie 30 min.
Skanaus!