Now Reading
Naminis kebabas

Naminis kebabas

Naminis kebabas

Ingredientai (4 žmonėms):

lavašai – 4,
avienos arba jautienos faršas – 600 g,
kopūstai – 400 g,
pomidorai ir rauginti agurkai – po 2 vnt.,
svogūnas,
majonezas, grietinė, pomidorų padažas,
druska, pipirai, bazilikas, prieskoniai mėsai, česnakas.

Kaip gaminti:

Mėsą  pamarinuojame su prieskoniais, įberiami druskos pagal skonį ir pakepame orkaitėje apie pusvalandį. Supjaustome kopūstus smulkiais šiaudeliais, taip pat agurkus, pomidorus ir viską pagardiname krapais. Kaip pasigaminti česnakinį padažą? Susmulkiname česnaką, jį sudedame į majonezą, truputis prieskonių, grietinės. Viską labai gerai išmaišome.

Tuomet imame lavašą, jį ištepame česnakiniu padažu, dedame salotas, keptą  mėsą, truputį kečiupo. Susukame viską į lavašą ir įvyniojame į foliją. Kepame labai įkaitintoje orkaitėje apie 5 minutes.

P.s. kebabų receptų yra įvairiausių, čia tik vienas iš variantų.

Ačiū skaitytojai Ingai už receptą.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top