Laikas.ltLaikas.lt
  • Naujausios
  • Technologijos
    • Automobiliai
    • IT naujienos
  • Įdomu
    • Lietuva
    • Mokslas
    • Pasaulis
  • Receptai
    • Mėsos patiekalai
    • Sriubos
    • Salotos
    • Troškiniai
    • Apkepai
    • Blynai
    • Makaronų patiekalai
    • Košės
    • Bulvių patiekalai
    • Desertai
    • Užkandžiai
    • Naudinga
    • Veganiški patiekalai
    • Žuvis ir jūros gėrybės
    • Vegetariški patiekalai
    • Gėrimai
  • Gyvenimas
    • Namai ir patarimai
    • Sodas ir daržas
    • Sveikata ir grožis
    • Žmonės
    • Mada
  • Horoskopai
    • Savaitės suderinamumo horoskopas
    • Astrologinis suderinamumas
    • Dienos akmuo
    • Audio horoskopas
    • Dienos astrologinis įvykis
    • Dienos augalas
    • Dienos blogas ženklas
    • Dienos citata
    • Dienos geras ženklas
    • Dienos horoskopas
    • Dienos komplimentas
    • Dienos pomėgis
    • Dienos skaičius
    • Dienos spalva
    • Mėnesio horoskopas
    • Mėnesio pomėgių horoskopas
    • Mėnesio suderinamumo horoskopas
    • Savaitės blogas ženklas
    • Savaitės geras ženklas
    • Savaitės horoskopas
Laikas.ltLaikas.lt
Search
  • Naujausios
  • Technologijos
    • Automobiliai
    • IT naujienos
  • Įdomu
    • Lietuva
    • Mokslas
    • Pasaulis
  • Receptai
    • Mėsos patiekalai
    • Sriubos
    • Salotos
    • Troškiniai
    • Apkepai
    • Blynai
    • Makaronų patiekalai
    • Košės
    • Bulvių patiekalai
    • Desertai
    • Užkandžiai
    • Naudinga
    • Veganiški patiekalai
    • Žuvis ir jūros gėrybės
    • Vegetariški patiekalai
    • Gėrimai
  • Gyvenimas
    • Namai ir patarimai
    • Sodas ir daržas
    • Sveikata ir grožis
    • Žmonės
    • Mada
  • Horoskopai
    • Savaitės suderinamumo horoskopas
    • Astrologinis suderinamumas
    • Dienos akmuo
    • Audio horoskopas
    • Dienos astrologinis įvykis
    • Dienos augalas
    • Dienos blogas ženklas
    • Dienos citata
    • Dienos geras ženklas
    • Dienos horoskopas
    • Dienos komplimentas
    • Dienos pomėgis
    • Dienos skaičius
    • Dienos spalva
    • Mėnesio horoskopas
    • Mėnesio pomėgių horoskopas
    • Mėnesio suderinamumo horoskopas
    • Savaitės blogas ženklas
    • Savaitės geras ženklas
    • Savaitės horoskopas
Sekite mus
Mėsos patiekalai

Orkaitėje kepti vištienos suktinukai su sūriu ir kumpiu

Vaida Bučinskienė
Autorius Vaida Bučinskienė
Publikuota: 2025-02-06
Komentarų: 0
2 min. skaitymo
Orkaitėje kepti vištienos suktinukai su sūriu ir kumpiu
Orkaitėje kepti vištienos suktinukai su sūriu ir kumpiu

Orkaitėje kepti vištienos suktinukai su sūriu ir kumpiu – sultinga orkaitėje kepta vištiena su aromatingu pesto įdaru, lydytu sūriu ir apskrudusia kumpio plutele. Kumpis ne tik suteikia patiekalui pikantiško skonio, bet ir padeda išlaikyti vištieną minkštą ir sultingą. Kepant su sultiniu ir pomidorais, mėsa įgauna dar daugiau skonio ir tampa ypatingai gardi. Tai elegantiškas, tačiau lengvai paruošiamas patiekalas, puikiai tinkantis tiek kasdieniams pietums, tiek ypatingoms progoms.

Orkaitėje kepti vištienos suktinukai su sūriu ir kumpiu: receptas

Ingredientai:

  • 4 vištienos filė gabaliukai
  • 4 arb. š. pesto padažo
  • 125 g mocarelos sūrio
  • 8 plonos riekelės karštai rūkyto kumpio
  • 250 g vyšninių pomidorų, supjaustytų pusiau
  • 75 ml vištienos sultinio
  • 1 valg. š. alyvuogių aliejaus
  • Druska pagal skonį
  • Pipirai pagal skonį
  • Šviežios čiabatos pateikti

Maisto produktų nuolaidos, akcijos. Apsilankykite - nuolaidos.lt

Gaminimo eiga:

1. Orkaitę įkaitinti iki 220 C temperatūros.
2. Sudėti vištieną ant pjaustymo lentelės ir kiekviename gabalėlyje padaryti gilią įpjovą.
2. Į kiekvieną įpjovą įdėti po šaukštelį pesto padažo
3. Padalinti sūrį į 4 lygias dalis ir sudėti į vištieną.
4. Kiekvieną vištienos gabalėlį apvynioti kumpiu uždengiant įdarą ir užspaudžiant kraštelius apačioje.

Orkaitėje kepti vištienos suktinukai su sūriu ir kumpiu. Formuojami suktinukai

5. Sudėti vištieną į karščiui atsparų įndą ir apdėlioti pomidorais.

Orkaitėje kepti vištienos suktinukai su sūriu ir kumpiu. Suktinukai paruošti kepti

6. Pagal skonį pagardinti druska ir pipirais. Ant viršaus supilti sultinį ir apšlakstyti aliejumi.
7. Kepti įkaitintoje orkaitėje apie 20-25 min kol vištiena taps minkšta, o į storiausią dalį įsmeigus ploną iešmelį išbėgs skaidrus skystis.
8. Patiekti su riekele čiabatos.

Šiuo receptu su mūsų redakcija pasidalino Rugailė. Daugiau jos receptų galite rasti jos Instagram profilyje.

Kaip vertinate šį įrašą?

Average rating 0 / 5. Balsų skaičius: 0

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.

ŽYMOS:vištienaVištiena su įdaruVištiena su kumpiuVištiena su pomidoraisvištienos patiekalai

AutoriusVaida Bučinskienė
Esu Vaida, maisto turinio redaktorė laikas.lt portale. Maistas yra neatsiejama mano gyvenimo dalis. Ieškau, gaminu, improvizuoju, testuoju, fotografuoju. Manau nėra neskanaus maisto, gali būti tik netinkamai panaudoti produktai :)

Rekomenduojami Video

Jums gali patikti

Puodeliuose troškinti makaronai
Makaronų patiekalai

Puodeliuose troškinti makaronai

2024-01-22
Kiaulienos šašlykas
Mėsos patiekalai

Kiaulienos šašlykas

2024-01-29
Dvisluoksnis braškių ir mangų kokteilis
Gėrimai

Dvisluoksnis braškių ir mangų kokteilis

2024-01-09
Vištienos salotos su saulėje džiovintais pomidorais
Mėsos patiekalai

15 šventinių salotų ir mišrainių jūsų Kūčių ir Kalėdų stalui

2024-12-20

Laikas.lt – įdomus ir gyvas portalas, skirtas visiems, mėgstantiems patikimą informaciją ir naudingus patarimus, paversiančius kasdienį gyvenimą lengvesniu. Skaitykite ir mėgaukitės!

Mūsų populiariausios

Sodas ir daržas
Namai ir patarimai
Sveikata ir grožis
Mokslas
Receptai

Naudinga

Apie mus
Slapukų politika

Bendradarbiaukime

Kontaktai

Laikas.ltLaikas.lt
Sekite mus
@ 2025 Visos teisės saugomos
  • Kontaktai
  • Privatumo ir slapukų politika
Welcome Back!

Sign in to your account

Username or Email Address
Password

Lost your password?