Laikas.ltLaikas.lt
  • Naujausios
  • Technologijos
    • Automobiliai
    • IT naujienos
  • Įdomu
    • Lietuva
    • Mokslas
    • Pasaulis
  • Receptai
    • Mėsos patiekalai
    • Sriubos
    • Salotos
    • Troškiniai
    • Apkepai
    • Blynai
    • Makaronų patiekalai
    • Košės
    • Bulvių patiekalai
    • Desertai
    • Užkandžiai
    • Naudinga
    • Veganiški patiekalai
    • Žuvis ir jūros gėrybės
    • Vegetariški patiekalai
    • Gėrimai
  • Gyvenimas
    • Namai ir patarimai
    • Sodas ir daržas
    • Sveikata ir grožis
    • Žmonės
    • Mada
  • Horoskopai
    • Savaitės suderinamumo horoskopas
    • Astrologinis suderinamumas
    • Dienos akmuo
    • Audio horoskopas
    • Dienos astrologinis įvykis
    • Dienos augalas
    • Dienos blogas ženklas
    • Dienos citata
    • Dienos geras ženklas
    • Dienos horoskopas
    • Dienos komplimentas
    • Dienos pomėgis
    • Dienos skaičius
    • Dienos spalva
    • Mėnesio horoskopas
    • Mėnesio pomėgių horoskopas
    • Mėnesio suderinamumo horoskopas
    • Savaitės blogas ženklas
    • Savaitės geras ženklas
    • Savaitės horoskopas
Laikas.ltLaikas.lt
Search
  • Naujausios
  • Technologijos
    • Automobiliai
    • IT naujienos
  • Įdomu
    • Lietuva
    • Mokslas
    • Pasaulis
  • Receptai
    • Mėsos patiekalai
    • Sriubos
    • Salotos
    • Troškiniai
    • Apkepai
    • Blynai
    • Makaronų patiekalai
    • Košės
    • Bulvių patiekalai
    • Desertai
    • Užkandžiai
    • Naudinga
    • Veganiški patiekalai
    • Žuvis ir jūros gėrybės
    • Vegetariški patiekalai
    • Gėrimai
  • Gyvenimas
    • Namai ir patarimai
    • Sodas ir daržas
    • Sveikata ir grožis
    • Žmonės
    • Mada
  • Horoskopai
    • Savaitės suderinamumo horoskopas
    • Astrologinis suderinamumas
    • Dienos akmuo
    • Audio horoskopas
    • Dienos astrologinis įvykis
    • Dienos augalas
    • Dienos blogas ženklas
    • Dienos citata
    • Dienos geras ženklas
    • Dienos horoskopas
    • Dienos komplimentas
    • Dienos pomėgis
    • Dienos skaičius
    • Dienos spalva
    • Mėnesio horoskopas
    • Mėnesio pomėgių horoskopas
    • Mėnesio suderinamumo horoskopas
    • Savaitės blogas ženklas
    • Savaitės geras ženklas
    • Savaitės horoskopas
Sekite mus
Receptai

Persikų padažas: saldžiarūgštis skonių šokis tinkantis viskam

Kamile
Autorius Kamile
Publikuota: 2025-01-15
Komentarų: 0
2 min. skaitymo
Persikų padažas
Persikų padažas

Persikų padažas – tai universalus priedas, kuris praturtins jūsų mėgstamus patiekalus nepakartojamu saldžiarūgščiu skoniu.

Persikų padažas – receptas

Šis receptas yra idealus tiek kasdieniams, tiek ypatingiems valgiams ir puikiai dera su mėsa, sūriais ar net duonos užkandžiais.

Persikų padažas receptas

Ingredientai

  • 2 puodeliai persikų džemo
  • ½ puodelio obuolių acto
  • ⅓ puodelio tarkuoto krienų
  • 2 šaukštai Dižono garstyčių
  • ¼ šaukštelio juodųjų pipirų
  • ¼ šaukštelio kajeno pipirų

Paruošimo instrukcijos

  1. Paruoškite ingredientus. Susirinkite visus reikalingus ingredientus ir pasiruoškite maišymo dubenį.
  2. Sumaišykite. Į dubenį sudėkite persikų džemą, obuolių actą, krienus, garstyčias, juoduosius pipirus ir kajeno pipirus. Viską kruopščiai išmaišykite, kol masė taps vientisa.
  3. Šaldykite. Perpilkite padažą į sandarų indą ir laikykite šaldytuve mažiausiai 2 valandas, kad skoniai susimaišytų ir sustiprėtų.

Kaip naudoti?

Šis padažas puikiai tinka tepti ant keptos vištienos ar kiaulienos, naudoti kaip užkandžių priedą su krekeriais ir sūriais arba tiesiog kaip pagardą prie daržovių.

Patarimas

Jei norite šiek tiek aštresnio skonio, įpilkite dar šiek tiek krienų ar kajeno pipirų. Norint saldesnės versijos, pridėkite šaukštą medaus.

Persikų padažas yra puikus būdas suteikti naujų skonių jūsų įprastiems patiekalams. Paprastas paruošimas ir nuostabus skonis garantuoja, kad šis receptas taps jūsų mėgstamiausiu.

Persikų padažas taip pat puikiai tinka šventiniam stalui ar ypatingiems susibūrimams. Jį galite patiekti šalia šaltų užkandžių lentos, derinant su gurmaniškais sūriais, vytintu kumpiu ar traškiais krekeriais.

Saldžiarūgštis padažo skonis suteikia elegancijos ir išskirtinumo, todėl jis tikrai paliks įspūdį jūsų svečiams. Be to, šis padažas gali tapti ir išskirtine valgomąja dovana – tiesiog supilkite jį į dailų stiklinį indelį ir papuoškite kaspinu!

Nuotraukos asociatyvinės © Canva

Šaltinis: https://pauladeenmagazine.com/

Kaip vertinate šį įrašą?

Average rating 0 / 5. Balsų skaičius: 0

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.

ŽYMOS:Padažaspersikai

AutoriusKamile
Sveiki! Esu Kamilė, Laikas.lt straipsnių autorė. Man labai patinka gaminti, rūpintis namais bei savimi. Visais atrastais receptais, bei patarimais apie meilę sau noriu pasidalinti su skaitytojais, tikiu, kad publikuojami straipsniai ir idėjos gali padėti nudžiuginti jus ir jūsų namiškius.

Rekomenduojami Video

Jums gali patikti

5 maisto produktai kurių negalima kepti oro skrudintuvėje
Naudinga

5 maisto produktai, kurių nederėtų kepti oro skrudintuvėje

2024-11-22
Pieno šampanas
Gėrimai

Pieno šampanas

2024-01-12
Sojos troškinys „Pavasaris“
Receptai

Sojos troškinys „Pavasaris“

2024-01-17
Virti kiaušiniai
Naudinga

Tobulo minkštumo kiaušiniai: kiek laiko ir kaip juos virti?

2025-01-17

Laikas.lt – įdomus ir gyvas portalas, skirtas visiems, mėgstantiems patikimą informaciją ir naudingus patarimus, paversiančius kasdienį gyvenimą lengvesniu. Skaitykite ir mėgaukitės!

Mūsų populiariausios

Sodas ir daržas
Namai ir patarimai
Sveikata ir grožis
Mokslas
Receptai

Naudinga

Apie mus
Slapukų politika

Bendradarbiaukime

Kontaktai

Laikas.ltLaikas.lt
Sekite mus
@ 2025 Visos teisės saugomos
  • Kontaktai
  • Privatumo ir slapukų politika
Welcome Back!

Sign in to your account

Username or Email Address
Password

Lost your password?