Ingredientai:
ryžiai (200 g)
ciberžolė (2 a.š.)
mėsos faršas (400 – 500 g)
svogūnai (1 vnt.)
morkos (1 vnt.)
pomidorai (1 vnt)
druska, pipirai
bazilikas
kečiupas
Gaminimas:
Virtus sumaišome su ciberžole, kad būtų gražios ir dedame į kepimo formos . Viršų aptepame keliais šaukštais kečiupo. Faršą šiek tiek pakepiname keptuvėje su druska ir pipirais. Dedame ant ryžių. Atskirai pakepiname morką ir svoguną iki auksinės . Šiek tiek druskos ir pipirų. Dedame trečiu sluoksniu į kepimo formą. Ant viršaus – pomidorų , paberiame baziliku arba kitais prieskonias pagal skonį. Taip pat galima sutarkuoti ant viršaus sūrio. Kepti 180 laipsniu orkaitėje apie 30 min.
Skanaus!
Laikas.lt – įdomus ir gyvas portalas kiekvienam. Mūsų tikslas savo skaitytojams teikti išskirtines naujienas iš viso pasaulio. Čia rasite daugybę patarimų, istorijų bei puikių ir daugelio pamėgtų receptų. Lai kiekviena diena su mumis prasideda iš naujo!