Now Reading
Ryžių blynai

Ryžių blynai

Ryžių blynai

Ingredientai:
virti ryžiai, 100 g
morka, 1 vnt.
česnakas, skiltelė
kiaušinis, 1 vnt.
krakmolas, 1 šaukštas
miltai, 1 šaukštas
prieskoniai

Kaip gaminti:
Morką sutarkuoti ir pakepinkite aliejuje. Kiaušinį išplakti. Į išvirtus ryžius įspausti česnaką, įmaišyti morką, įpilti išplaktą kiaušinį, suberti miltus ir krakmolą, pagardinti prieskoniai: druska, pipirais, krapais, mairūnu ir kt. Į įkaitintą keptuvę dėti šaukštą masės ir suformuoti blynus šaukšto pagalba.

Skanaus!

See Also
Aguoninis pyragas


View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top