-1.5 C
Vilnius
Sekmadienis, 15 gruodžio, 2024

Šalta avokadų sriuba

4 porcijoms reikės:

• dviejų prinokusių avokadų
• 500 ml sojų pieno
• 1 stiklinės smulkintų žaliųjų čili pipirų
• 3 žaliųjų čili pipirų papuošimui
• 1 vidutinio dydžio svogūno
• 2 arbatinių šaukštelių šviežiai spaustų citrinų sulčių
• 2 arbatinių šaukštelių sauso šerio
• ryšelio šviežių petražolių
• druskos ir juodųjų pipirų

Kaip gaminti?

Avokadus perpjaukite pusiau, nulupkite, pašalinkite kauliukus ir sutrinkite plaktuvu. Gautą masę sumaišykite su sojų pienu, sukapotu svogūnu, čili pipirais, citrinų sultimis ir šeriu. Pagal skonį įdėkite druskos ir pipirų. Jei sriuba atrodo per tiršta, galite įpilti šiek tiek vandens. Papuoškite smulkintais čili pipirais ir petražolėmis. Iš karto tiekite į stalą. 

Redakcija
Redakcija
Laikas.lt - įdomus ir gyvas portalas kiekvienam. Mūsų tikslas savo skaitytojams teikti išskirtines naujienas iš viso pasaulio. Čia rasite daugybę patarimų, istorijų bei puikių ir daugelio pamėgtų receptų. Lai kiekviena diena su mumis prasideda iš naujo!

Taip pat skaitykite: