-0.5 C
Vilnius
Ketvirtadienis, 5 gruodžio, 2024

Šaltibarščiai su špinatais

Ingredientai:

kefyras – 1 l,
marinuoti burokėliai – 1/2 l stiklainio,
kiaušiniai – 4 vnt.,
trumpavaisiai agurkai – 2 vnt.,
špinatai – 100 g,
svogūnų laiškai, krapai ir salotos – ryšulėlis,
druska – žiupsnelis,
bulvės – 500 g.

Kaip gaminti:

Į puodą sudėkite pjaustytus agurkus, svogūnų laiškus, krapus. Su visu skysčių supilkite burokėlius ir kefyrą. Sudėkite špinatus ir smulkintus salotų lapus. Įberkite druskos ir viską išmaišykite. Pabaigoje sudėkite stambiai pjaustytus virtus kiaušinius. Valgykite su šiltomis virtomis bulvėmis.

Skanaus! 

Redakcija
Redakcija
Laikas.lt - įdomus ir gyvas portalas kiekvienam. Mūsų tikslas savo skaitytojams teikti išskirtines naujienas iš viso pasaulio. Čia rasite daugybę patarimų, istorijų bei puikių ir daugelio pamėgtų receptų. Lai kiekviena diena su mumis prasideda iš naujo!

Taip pat skaitykite: