Ingredientai:
1 kg jautienos (išpjovos)
lauro lapeliai
2—3 svogūnai,
malti juodieji pipirai,
vyno actas,
kvapnieji pipirai,
druska.
Gaminimas:
jautienos išpjovą, nuo kurios nupjaustytos plėvės ir sausgyslės, supjaustyti kubeliais (po 30—40 g) ir sudėti į emaliuotą, fajansinį ar stiklinį indą. Mėsą pabarstyti druska, maltais juodaisiais pipirais, susmulkintais svogūnais, įdėti lauro lapelių, kvepiančiųjų pipirų ir apšlakstyti vyno actu. Viską išmaišyti ir dvi paras laikyti šaltoje vietoje.
Toliau viskas labai paprasta. 10—15 minučių virš įkaitusių anglių ir… patiekalas paruoštas.
Skanaus!
Laikas.lt – įdomus ir gyvas portalas kiekvienam. Mūsų tikslas savo skaitytojams teikti išskirtines naujienas iš viso pasaulio. Čia rasite daugybę patarimų, istorijų bei puikių ir daugelio pamėgtų receptų. Lai kiekviena diena su mumis prasideda iš naujo!