Ar įsivaizduojate vasarą be šaltibarščių? Tiek namų, tiek restoranų virtuvės prisipildo gaivaus šio patiekalo ir verdamų bulvių kvapo…
Nesiginčijame, kad tradiciniai šaltibarščiai patys skaniausi, bet pabandėme paeksperimentuoti papildydami receptą tam tikrais ingredientais. Skrandis džiaugėsi šaltibarščiais su špinatais.
Jums reikės:
1 l kefyro,
0,5 l stiklainio marinuotų burokėlių,
keturių kiaušinių,
2 trumpavaisių agurkų,
100 g špinatų,
ryšulėlio svogūnų laiškų, krapų ir salotų,
žiupsnelio druskos.
0,5 kg bulvių.
Kaip gaminame:
Į puodą sudėkite pjaustytus agurkus, svogūnų laiškus, krapus. Su visu skysčių supilkyte burokėlius ir kefyrą. Sudėkite špinatus ir smulkintus salotų lapus. Įberkite druskos ir viską išmaišykite. Pabaigoje sudėkite stambiai pjaustytus virtus kiaušinius. Valgykite su šiltomis virtomis bulvėmis.
Skanaus!
Daugiau receptų rasite Receptų rubrikoje.
Laikas.lt
Laikas.lt – įdomus ir gyvas portalas kiekvienam. Mūsų tikslas savo skaitytojams teikti išskirtines naujienas iš viso pasaulio. Čia rasite daugybę patarimų, istorijų bei puikių ir daugelio pamėgtų receptų. Lai kiekviena diena su mumis prasideda iš naujo!