Now Reading
Siurprizas pilvui – šaltibarščiai su špinatais

Siurprizas pilvui – šaltibarščiai su špinatais

Siurprizas pilvui - šaltibarščiai su špinatais

Ar įsivaizduojate vasarą be šaltibarščių? Tiek namų, tiek restoranų virtuvės prisipildo gaivaus šio patiekalo ir verdamų bulvių kvapo…

Nesiginčijame, kad tradiciniai šaltibarščiai patys skaniausi, bet pabandėme paeksperimentuoti papildydami receptą tam tikrais ingredientais. Skrandis džiaugėsi šaltibarščiais su špinatais.

Jums reikės:

1 l kefyro,
0,5 l stiklainio marinuotų burokėlių,
keturių kiaušinių,
2 trumpavaisių agurkų,
100 g špinatų,
ryšulėlio svogūnų laiškų, krapų ir salotų,
žiupsnelio druskos.
0,5 kg bulvių.

Kaip gaminame:

Į puodą sudėkite pjaustytus agurkus, svogūnų laiškus, krapus. Su visu skysčių supilkyte burokėlius ir kefyrą. Sudėkite špinatus ir smulkintus salotų lapus. Įberkite druskos ir viską išmaišykite. Pabaigoje sudėkite stambiai pjaustytus virtus kiaušinius. Valgykite su šiltomis virtomis bulvėmis.

Skanaus!

Daugiau receptų rasite Receptų rubrikoje.

Laikas.lt


Taip pat skaitykite:
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt