Now Reading
Skrebučiai su baklažanais ir mėtomis

Skrebučiai su baklažanais ir mėtomis

Skrebučiai su baklažanais ir mėtomis

Ingredientai:

baklažanai – 2,
ypač tyras alyvuogių aliejus,
baltasis vynas arba žolelių actas – 3 šaukštai,
petražolės – sauja,
mėtos – sauja,
česnakas – 2 skiltelės,
jūros druska,
šviežiai malti juodieji pipirai,
prancūziškas batonas arba itališka duona,
2 nedideli pomidorai.

Kaip gaminti:

Į įkaitintą keptuvę sudėkite baklažanų griežinėlius ir kubeliais pjaustytus pomidorus. Kai iš abiejų pusių apskrus, sumeskite į dubenį. Į kitą dubenį įpilkite 7 šaukštus ( galima ir daugiau ) alyvuogių aliejaus ir 3 šaukštus acto (arba vyno), suberkite kapotas petražoles, mėtas ir česnaką, pagardinkite juos jūros druska ir pipirais. Viską sumaišykite kartu su keptais baklažanais bei pomidorais. Įdarą krėskite tiesiai ant skrudintos duonos, galite pagardinti parmezano sūriu.

Skanaus!

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt