Šokoladinis pudingas smaližių pusryčiams – šis šokoladinis pudingas su riešutų kremu ir chia sėklomis yra puikus desertas, kuris suteikia ne tik saldumo, bet ir daug naudingų medžiagų.
Šokoladinis pudingas smaližių pusryčiams: receptas
Pudingas turi puikiai subalansuotą saldumą ir yra maistingas, idealiai tinka kaip pusryčiai, o taip pat kaip užkandis ar desertas.
Ingredientai:
Pudingui:
- 50 g avižinių dribsnių
- 20 g baltymų miltelių (šokolado skonio)
- 1 arb. š. kakavos miltelių
- 1 arb. š. chia sėklų
- 60 g graikiško jogurto
- 50 ml vandens
Viršutiniam sluoksniui: - 1 valg. š. šokoladinio riešutų kremo
- 40 g graikiško jogurto
- Skonio lašų (lazdyno riešutų skonio)
- 1 valg. š. vandens
Patiekti: - Baltojo šokolado gabaliukų
Maisto produktų nuolaidos, akcijos. Apsilankykite - nuolaidos.lt
Gaminimo eiga:1. Pudingui paruošti į kokteilinę sudėti avižinius dribsnius, baltymų miltelius, kakavą, chia sėklas, graikišką jogurtą ir supilti vandenį.
2. Viską sutrinti iki vientisos masės.
3. Gautą masę supilti į indą.
4. Į nedidelį puodą sudėti šokoladinį riešutų kremą, graikišką jogurtą, skonio lašus ir supilti vandenį.
5. Kaitinti ant silpnos kaitros kol viskas taps vientisa mase ir supilti ant pudingo.
6. Paruoštą pudingą kelioms valandoms (arba per naktį) dėti į šaldytuvą.
Šiuo receptu su mūsų redakcija pasidalino Aurelija. Daugiau jos receptų galite rasti jos Instagram profilyje.