Now Reading
Su ananasais keptos krevetės

Su ananasais keptos krevetės

Su ananasais keptos krevetės

Ingredientai (2 asmenims):

krevetės – 4 vnt.,

šiek tiek Naujosios virtuvės žuvies prieskonių,
nedidelis ananasas,
ananasų sultys – 1/4 l,
sviestas,
aliejus – 2 šaukštai,
krakmolas – 1 šaukštelis.

Kaip gaminame:

Krevetes nuplaukite, išlukštenkite ir apiberkite Naujosios virtuvės žuvies prieskoniais. Maišydami trumpai pakepinkite aliejuje. Ananasą nulupkite, supjaustykite kubeliais ir trumpai pakepkite svieste. Užpilkite ananasų sultimis ir dar patroškinkite. Galima šiek tiek sutirštinti krakmolu. Ananasą ir padažą paskirstykite lėkštėje, ant jų išdėliokite keptas krevetes.  Patarimas: patiekite su garuose virtais „Basmati“ ryžiais.


Taip pat skaitykite:
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt