Ingredientai (2 asmenims):
krevetės – 4 vnt.,
šiek tiek Naujosios virtuvės žuvies prieskonių,
nedidelis ananasas,
ananasų sultys – 1/4 l,
sviestas,
aliejus – 2 šaukštai,
krakmolas – 1 šaukštelis.
Kaip gaminame:
Krevetes nuplaukite, išlukštenkite ir apiberkite Naujosios virtuvės žuvies prieskoniais. Maišydami trumpai pakepinkite aliejuje. Ananasą nulupkite, supjaustykite kubeliais ir trumpai pakepkite svieste. Užpilkite ananasų sultimis ir dar patroškinkite. Galima šiek tiek sutirštinti krakmolu. Ananasą ir padažą paskirstykite lėkštėje, ant jų išdėliokite keptas krevetes. Patarimas: patiekite su garuose virtais „Basmati“ ryžiais.
Laikas.lt – įdomus ir gyvas portalas kiekvienam. Mūsų tikslas savo skaitytojams teikti išskirtines naujienas iš viso pasaulio. Čia rasite daugybę patarimų, istorijų bei puikių ir daugelio pamėgtų receptų. Lai kiekviena diena su mumis prasideda iš naujo!