Laikas.ltLaikas.lt
  • Naujausios
  • Technologijos
    • Automobiliai
    • IT naujienos
  • Įdomu
    • Lietuva
    • Mokslas
    • Pasaulis
  • Receptai
    • Mėsos patiekalai
    • Sriubos
    • Salotos
    • Troškiniai
    • Apkepai
    • Blynai
    • Makaronų patiekalai
    • Košės
    • Bulvių patiekalai
    • Desertai
    • Užkandžiai
    • Naudinga
    • Veganiški patiekalai
    • Žuvis ir jūros gėrybės
    • Vegetariški patiekalai
    • Gėrimai
  • Gyvenimas
    • Namai ir patarimai
    • Sodas ir daržas
    • Sveikata ir grožis
    • Žmonės
    • Mada
  • Horoskopai
    • Savaitės suderinamumo horoskopas
    • Astrologinis suderinamumas
    • Dienos akmuo
    • Audio horoskopas
    • Dienos astrologinis įvykis
    • Dienos augalas
    • Dienos blogas ženklas
    • Dienos citata
    • Dienos geras ženklas
    • Dienos horoskopas
    • Dienos komplimentas
    • Dienos pomėgis
    • Dienos skaičius
    • Dienos spalva
    • Mėnesio horoskopas
    • Mėnesio pomėgių horoskopas
    • Mėnesio suderinamumo horoskopas
    • Savaitės blogas ženklas
    • Savaitės geras ženklas
    • Savaitės horoskopas
Laikas.ltLaikas.lt
Search
  • Naujausios
  • Technologijos
    • Automobiliai
    • IT naujienos
  • Įdomu
    • Lietuva
    • Mokslas
    • Pasaulis
  • Receptai
    • Mėsos patiekalai
    • Sriubos
    • Salotos
    • Troškiniai
    • Apkepai
    • Blynai
    • Makaronų patiekalai
    • Košės
    • Bulvių patiekalai
    • Desertai
    • Užkandžiai
    • Naudinga
    • Veganiški patiekalai
    • Žuvis ir jūros gėrybės
    • Vegetariški patiekalai
    • Gėrimai
  • Gyvenimas
    • Namai ir patarimai
    • Sodas ir daržas
    • Sveikata ir grožis
    • Žmonės
    • Mada
  • Horoskopai
    • Savaitės suderinamumo horoskopas
    • Astrologinis suderinamumas
    • Dienos akmuo
    • Audio horoskopas
    • Dienos astrologinis įvykis
    • Dienos augalas
    • Dienos blogas ženklas
    • Dienos citata
    • Dienos geras ženklas
    • Dienos horoskopas
    • Dienos komplimentas
    • Dienos pomėgis
    • Dienos skaičius
    • Dienos spalva
    • Mėnesio horoskopas
    • Mėnesio pomėgių horoskopas
    • Mėnesio suderinamumo horoskopas
    • Savaitės blogas ženklas
    • Savaitės geras ženklas
    • Savaitės horoskopas
Sekite mus
Receptai

Sumuštiniai su silke, marinuotais obuoliais ir svogūnais: kalėdinis receptas

Saulena
Autorius Saulena
Publikuota: 2024-12-22
Komentarų: 0
2 min. skaitymo
Sumuštiniai su silke, marinuotais obuoliais ir svogūnais
Sumuštiniai su silke, marinuotais obuoliais ir svogūnais

Dažnai galvojame, kad šventiniai patiekalai turi būti sudėtingi, tačiau šventiniai sumuštiniai su silke – puikus pavyzdys, kad paprasti produktai gali sukurti nuostabų skonį. Tai puiki idėja, jei norite kažko originalaus, kas suteiks šventinei vakarienei įdomumo ir šarmo. Pabandykime sukurti šiuos gurmaniškus sumuštinius, kurie tikrai nustebins svečius!

Paprasti ingredientai, tokie kaip juoda duona, silkė, obuoliai ir svogūnai, sukuria išskirtinį skonį, kuris tiks tiek kasdieniam, tiek šventiniam stalui. Šis receptas leidžia ne tik mėgautis skonių harmonija, bet ir eksperimentuoti su marinatais, todėl kiekvienas galės pritaikyti jį pagal savo asmeninį skonį. Pabandykite ir įsitikinsite, kaip paprasti ingredientai gali sukurti tikrą kulinarinį šedevrą!

Sumuštiniai su silke: receptas

Ingredientai:

  • 8 riekelės juodos duonos
  • 1 raudonasis svogūnas
  • 1 mažas obuolys
  • 120-160 g silkės filė

Marinatui:

  • 100 ml verdančio vandens
  • 1 arbatinis šaukštelis cukraus
  • 2 šaukštai acto
Sumuštiniai su silke: receptas

Maisto produktų nuolaidos, akcijos. Apsilankykite - nuolaidos.lt

Gaminimo eiga:

  1. Duonos riekeles apkepkite keptuvėje arba orkaitėje.
  2. Svogūną ir obuolį supjaustykite pusžiedžiais.
  3. Sumaišykite 50 ml verdančio vandens, ½ šaukštelio cukraus ir 1 šaukštą acto. Marinuokite svogūnus 10-15 minučių.
  4. Paruoškite tą patį marinadą ir marinuokite obuolius.
  5. Nusunkite svogūnus ir obuolius, tada supjaustykite silkę į porcijas.
  6. Ant kiekvienos duonos riekelės dėkite 2-3 obuolio riekeles, silkės gabalėlį ir marinuotų svogūnų.

Patarimai:

  1. Įvairinkite marinavimą – eksperimentuokite su skirtingais marinatais, pvz., įdėkite medaus ir cinamono, kad suteiktumėte skonį gilumo.
  2. Patiekite šviežius – geriausiai valgyti iškart, kad ingredientai išliktų švieži ir traškūs.

Šie sumuštiniai su silke – puikus pasirinkimas bet kuriai progai, nes jie parodo, kaip paprasti ingredientai gali sukurti sudėtingus skonius. Nesvarbu, ar tai šventinis užkandis, ar kasdienis desertas, sumuštiniai su silke, marinuotais obuoliais ir svogūnais tikrai sužavės jūsų svečius!

Šaltinis ir viršelio nuotrauka: https://klopotenko.com/

Nuotraukos asociatyvinės © Canva.

Kaip vertinate šį įrašą?

Average rating 0 / 5. Balsų skaičius: 0

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.

ŽYMOS:SilkėsumuštiniaiŠventiniai receptai

AutoriusSaulena
Sveiki! Esu Saulena, Laikas.lt straipsnių autorė. Mane ypač domina psichologija, sveika gyvensena. Rašydama siekiu ne tik įtraukti skaitytojus, bet ir padėti jiems geriau suprasti save, atrasti patarimų geresnei savijautai bei rasti atsakymus į kasdienius klausimus.

Rekomenduojami Video

Jums gali patikti

Aromatinga vištiena kaparėlių padaže
Mėsos patiekalai

Aromatinga vištiena kaparėlių padaže

2025-02-11
Marinuotos alyvos meduje
Receptai

Marinuotos alyvos meduje

2024-01-19
Avienos su kauliuku šašlykas
Mėsos patiekalai

Avienos su kauliuku šašlykas

2024-01-21
"Japoniški" šašlykai
Mėsos patiekalai

„Japoniški” šašlykai

2024-01-31

Laikas.lt – įdomus ir gyvas portalas, skirtas visiems, mėgstantiems patikimą informaciją ir naudingus patarimus, paversiančius kasdienį gyvenimą lengvesniu. Skaitykite ir mėgaukitės!

Mūsų populiariausios

Sodas ir daržas
Namai ir patarimai
Sveikata ir grožis
Mokslas
Receptai

Bendradarbiaukime

Kontaktai

Laikas.ltLaikas.lt
Sekite mus
@ 2025 Visos teisės saugomos
  • Kontaktai
  • Privatumo ir slapukų politika
Welcome Back!

Sign in to your account

Username or Email Address
Password

Lost your password?