Ingredientai:
Sviestas, 1 šaukštas
Kiaušiniai, trinys, 1 vienetas
Fermentinis sūris, 100 gramų
Paprika, truputį
Druska, truputį
Gaminimas:
Išsukame iki purumo sviestą, sudedame tarkuotą sūrį, kiaušinio trynį, įberiame druskos ir paprikos. Dalis tarkuoto sūrio paliekama piršteliams apvolioti. Gautą masę gerai išsukame, iš jos suformuojame pailgus pirštelius. Juos apvoliojame tarkuotame sūryje arba duonos džiūvėsėliuose arba smulkiai supjaustytuose petražolių lapeliuose. Prieš patiekiant piršteliai sudedami į lėkštę ir puošiami petražolių lapeliais.
Sūrio piršteliai


Laikas.lt - įdomus ir gyvas portalas kiekvienam. Mūsų tikslas savo skaitytojams teikti išskirtines naujienas iš viso pasaulio. Čia rasite daugybę patarimų, istorijų bei puikių ir daugelio pamėgtų receptų. Lai kiekviena diena su mumis prasideda iš naujo!