Jums reikės:
Papločiui:
225 g sausainių
100 g riešutų
100 g sviesto
Įdarui:
500 g rikotos
300 ml plakamosios grietinėlės
1 indelis sutirštinto saldinto pieno
3 šaukštai želatinos
50 ml vandens želatinai ištirpinti
1 didelis šaukštas medaus
Kaip gaminti:
Riešutus pakepinkite keptuvėje ir susmulkinkite stambesniais gabalėliais. Sausainius smulkiai sutrinkite, sumaišykite su riešutais ir ištirpintu sviestu. Šia mase apspauskite kepimo formos dugną ir įdėkite į šaldytuvą, kol pagaminsite įdarą.
Grietinėlę gerai išplakite. Kitame dubenyje išsukite rikotą, sutirštintą pieną ir medų. Įmaišykite išplaktą giretinėlę ir ištirpintą atvėsusią želatiną. Viską kuo greičiau supilkite ant papločio, kurį padarėte skardoje. Pabarstykite cinamonu ir bent 3 val. palaikykite šaldytuve.