Tobula avižinė pusryčių košė – maistingas ir subalansuotas pasirinkimas dienos pradžiai. Košėje gausu baltymų, skaidulų ir sveikųjų riebalų, todėl tai ne tik gardus, bet ir sveikas pasirinkimas.
Tobula avižinė pusryčių košė: receptas
Košė lengvai pritaikoma pagal individualius pageidavimus, tad galima keisti priedus ir atrasti naujus mėgstamus derinius.
Ingredientai:
- 180 ml vandens
- 70 ml augalinio pieno
- 60 g avižinių dribsnių
- 30 g baltymų miltelių (aviečių ir baltojo šokolado skonio)
- 2 arb. š. chia sėklų
- 50 g jogurto
- 20 g becukrės aviečių uogienės
- Keletas aviečių
- Šiek tiek školado
- Šiek tiek linų sėmenų
Maisto produktų nuolaidos, akcijos. Apsilankykite - nuolaidos.lt
Gaminimo eiga:1. Nedideliame puode užvirti vandenį su pienu.
2. Suberti dribsnius ir chia sėklas, išmaišyti ir virti 5-7 min, kol košė sutirštės.
3. Baigus virti, į košę įmaišyti baltymų miltelius.
4. Košę sudėti į dubenėlį. Ant viršaus dėti jogurtą, uogienę, avietes.
5. Pagardinti šokoladu ir linų sėmenimis.
Šiuo receptu su mūsų redakcija pasidalino Aurelija. Daugiau jos receptų galite rasti jos Instagram profilyje.