-1.1 C
Vilnius
Pirmadienis, 17 kovo, 2025

Tobula avižinė pusryčių košė

Tobula avižinė pusryčių košė – maistingas ir subalansuotas pasirinkimas dienos pradžiai. Košėje gausu baltymų, skaidulų ir sveikųjų riebalų, todėl tai ne tik gardus, bet ir sveikas pasirinkimas.

Tobula avižinė pusryčių košė: receptas

Košė lengvai pritaikoma pagal individualius pageidavimus, tad galima keisti priedus ir atrasti naujus mėgstamus derinius.

Ingredientai:

  • 180 ml vandens
  • 70 ml augalinio pieno
  • 60 g avižinių dribsnių
  • 30 g baltymų miltelių (aviečių ir baltojo šokolado skonio)
  • 2 arb. š. chia sėklų
  • 50 g jogurto
  • 20 g becukrės aviečių uogienės
  • Keletas aviečių
  • Šiek tiek školado
  • Šiek tiek linų sėmenų

Maisto produktų nuolaidos, akcijos. Apsilankykite - nuolaidos.lt

Gaminimo eiga:

1. Nedideliame puode užvirti vandenį su pienu.
2. Suberti dribsnius ir chia sėklas, išmaišyti ir virti 5-7 min, kol košė sutirštės.
3. Baigus virti, į košę įmaišyti baltymų miltelius.
4. Košę sudėti į dubenėlį. Ant viršaus dėti jogurtą, uogienę, avietes.
5. Pagardinti šokoladu ir linų sėmenimis.


Šiuo receptu su mūsų redakcija pasidalino Aurelija. Daugiau jos receptų galite rasti jos Instagram profilyje.

Vaida Bučinskienė
Vaida Bučinskienė
Esu Vaida, maisto turinio redaktorė laikas.lt portale. Maistas yra neatsiejama mano gyvenimo dalis. Ieškau, gaminu, improvizuoju, testuoju, fotografuoju. Manau nėra neskanaus maisto, gali būti tik netinkamai panaudoti produktai :)

Įdomūs video:

Taip pat skaitykite: