Ingredientai:
Tortilijos lakštai (6 vnt.)
Varškė (250 g)
Krabų lazdelės (250 g)
Pomidorai (4 vnt.)
Majonezas (4 – 5 šaukštai)
Prieskoniai
Gaminimas:
Supjaustome pomidorus, krabų lazdeles kubeliais, viską sudedame į tam paruoštą indą, sudedame varškę, pagardiname prieskoniais uždedame majonezo ir viską gražiai išmaišome. Paimame tortilijos lakštus, juos i6klojame gražiai gauta mase. Tortilijas gražiai susukame su visu turiniu į ritinį ir į foliją, kaip lavašą. Ant jo uždedame ką nors sunkaus, kad viską gerai suspaustume. Geriausia tortilijas palikti per naktį. Palaikius jas, po tam tikro laiko, išsukti tortilijas iš folijos, gražiai supjaustyti griežinėliais ir patiekti.
Laikas.lt – įdomus ir gyvas portalas kiekvienam. Mūsų tikslas savo skaitytojams teikti išskirtines naujienas iš viso pasaulio. Čia rasite daugybę patarimų, istorijų bei puikių ir daugelio pamėgtų receptų. Lai kiekviena diena su mumis prasideda iš naujo!