Laikas.ltLaikas.lt
  • Naujausios
  • Technologijos
    • Automobiliai
    • IT naujienos
  • Įdomu
    • Lietuva
    • Mokslas
    • Pasaulis
  • Receptai
    • Mėsos patiekalai
    • Sriubos
    • Salotos
    • Troškiniai
    • Apkepai
    • Blynai
    • Makaronų patiekalai
    • Košės
    • Bulvių patiekalai
    • Desertai
    • Užkandžiai
    • Naudinga
    • Veganiški patiekalai
    • Žuvis ir jūros gėrybės
    • Vegetariški patiekalai
    • Gėrimai
  • Gyvenimas
    • Namai ir patarimai
    • Sodas ir daržas
    • Sveikata ir grožis
    • Žmonės
    • Mada
  • Horoskopai
    • Savaitės suderinamumo horoskopas
    • Astrologinis suderinamumas
    • Dienos akmuo
    • Audio horoskopas
    • Dienos astrologinis įvykis
    • Dienos augalas
    • Dienos blogas ženklas
    • Dienos citata
    • Dienos geras ženklas
    • Dienos horoskopas
    • Dienos komplimentas
    • Dienos pomėgis
    • Dienos skaičius
    • Dienos spalva
    • Mėnesio horoskopas
    • Mėnesio pomėgių horoskopas
    • Mėnesio suderinamumo horoskopas
    • Savaitės blogas ženklas
    • Savaitės geras ženklas
    • Savaitės horoskopas
Laikas.ltLaikas.lt
Search
  • Naujausios
  • Technologijos
    • Automobiliai
    • IT naujienos
  • Įdomu
    • Lietuva
    • Mokslas
    • Pasaulis
  • Receptai
    • Mėsos patiekalai
    • Sriubos
    • Salotos
    • Troškiniai
    • Apkepai
    • Blynai
    • Makaronų patiekalai
    • Košės
    • Bulvių patiekalai
    • Desertai
    • Užkandžiai
    • Naudinga
    • Veganiški patiekalai
    • Žuvis ir jūros gėrybės
    • Vegetariški patiekalai
    • Gėrimai
  • Gyvenimas
    • Namai ir patarimai
    • Sodas ir daržas
    • Sveikata ir grožis
    • Žmonės
    • Mada
  • Horoskopai
    • Savaitės suderinamumo horoskopas
    • Astrologinis suderinamumas
    • Dienos akmuo
    • Audio horoskopas
    • Dienos astrologinis įvykis
    • Dienos augalas
    • Dienos blogas ženklas
    • Dienos citata
    • Dienos geras ženklas
    • Dienos horoskopas
    • Dienos komplimentas
    • Dienos pomėgis
    • Dienos skaičius
    • Dienos spalva
    • Mėnesio horoskopas
    • Mėnesio pomėgių horoskopas
    • Mėnesio suderinamumo horoskopas
    • Savaitės blogas ženklas
    • Savaitės geras ženklas
    • Savaitės horoskopas
Sekite mus
Mėsos patiekalai

Vištienos iešmeliai jogurto marinate karšto oro gruzdintuvėje

Vaida Bučinskienė
Autorius Vaida Bučinskienė
Publikuota: 2025-02-19
Komentarų: 0
2 min. skaitymo
Vištienos iešmeliai jogurto marinate karšto oro gruzdintuvėje.
Vištienos iešmeliai jogurto marinate karšto oro gruzdintuvėje.

Vištienos iešmeliai jogurto marinate karšto oro gruzdintuvėje – puikus pasirinkimas, kai norisi greito, aromatingo ir subalansuoto valgio. Jogurtas padeda marinuojamai mėsai išlikti sultingai ir minkštai, o karis suteikia intensyvų skonį bei sodrią spalvą.

Vištienos iešmeliai jogurto marinate karšto oro gruzdintuvėje: receptas

Vištienos iešmeliai su kario prieskoniais ir ryžiais – tai maistingas ir gardus pasirinkimas tiek kasdieniams pietums, tiek vakarienei.

Ingredientai:

  • 4 gabaliukai vištienos šlaunelių mėsos
  • 150 g natūralaus jogurto
  • 2 arb. š. kario prieskonių
  • Pagal skonį druskos ir pipirų
  • 1 stikl. ryžių (patiekimui)

Maisto produktų nuolaidos, akcijos. Apsilankykite - nuolaidos.lt

Gaminimo eiga:

1. Pasiruošti visus ingredientus.

Vištienos iešmeliai jogurto marinate karšto oro gruzdintuvėje. Ingredientai


2. Vištieną supjaustyti gabaliukais ir sudėti į dubenį.

Vištienos iešmeliai jogurto marinate karšto oro gruzdintuvėje.


3. Ant vištienos sudėti jogurtą.

Vištienos iešmeliai jogurto marinate karšto oro gruzdintuvėje. Sudėti jogurtą


4. Suberti kario prieskonius.

Vištienos iešmeliai jogurto marinate karšto oro gruzdintuvėje. Subert kario prieskonius


5. Suberti druską ir pipirus.

Vištienos iešmeliai jogurto marinate karšto oro gruzdintuvėje. Suberti druska ir pipirus


6. Viską labai gerai išmaišyti.

Vištienos iešmeliai jogurto marinate karšto oro gruzdintuvėje. Gerai išmaišyti


7. Dubenį uždengti maistine plėvele ir padėti į šaldytuvą marinuotis (bent 1 val.)

Vištienos iešmeliai jogurto marinate karšto oro gruzdintuvėje. Padėti į šaldytuvą


8. Medinius iešmelius užpilti vandeniu ir pamirkyti bent 30 min. (tuomet mėsa kepdama neprilips prie iešmelių).

Vištienos iešmeliai jogurto marinate karšto oro gruzdintuvėje. Išmirkyti iešmelius


9. Pasimarinavusią vištieną suverti ant iešmelių.

Vištienos iešmeliai jogurto marinate karšto oro gruzdintuvėje. Suverti iešmelius


10. Po kelis iešmelius sudėti į karšto oro gruzdintuvę ir kepti 180 C temperatūroje apie 15 min. Po pusės kepimo laiko iešmelius apversti (tikslus kepimo laikas gali skirtis priklausomai nuo įrenginio).

Vištienos iešmeliai jogurto marinate karšto oro gruzdintuvėje. Sudėti kepti


11. Ryžius išvirti pagal gamintojo nurodymus ant pakuotės.

Vištienos iešmeliai jogurto marinate karšto oro gruzdintuvėje. Išvirti ryžiai


12. Patiekiant į dubenį dėti ryžių ir išdėlioti iešmelius.

Vištienos iešmeliai jogurto marinate karšto oro gruzdintuvėje. Vištienos iešmeliai

Nuotraukos: Vaida Bučinskienė

Kaip vertinate šį įrašą?

Average rating 0 / 5. Balsų skaičius: 0

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.

ŽYMOS:Jogurte marinuota vištienaRedakcija rekomenduojavištienaVištiena jogurto marinateVištiena karšto oro gruzdintuvėjeVištienos iešmeliaivištienos patiekalai

AutoriusVaida Bučinskienė
Esu Vaida, maisto turinio redaktorė laikas.lt portale. Maistas yra neatsiejama mano gyvenimo dalis. Ieškau, gaminu, improvizuoju, testuoju, fotografuoju. Manau nėra neskanaus maisto, gali būti tik netinkamai panaudoti produktai :)

Rekomenduojami Video

Jums gali patikti

Velykų patiekalai - net 23 skaniausi Velykų receptai
Naudinga

Velykų patiekalai – net 23 skaniausi Velykų receptai

2025-04-01
Makaronų salotos su rūkyta vištiena ir džiovintais pomidorais
Receptai

Makaronų salotos su rūkyta vištiena ir džiovintais pomidorais

2024-01-07
Bananų ir tirpios kavos desertas - receptas be cukraus
Desertai

Bananų ir tirpios kavos desertas – receptas be cukraus

2025-01-20
Kodėl šefai deda cukraus kepdami žuvį: gudrybė, kurią verta atsiminti
Naudinga

Kodėl šefai deda cukraus kepdami žuvį: gudrybė, kurią verta atsiminti

2025-01-18

Laikas.lt – įdomus ir gyvas portalas, skirtas visiems, mėgstantiems patikimą informaciją ir naudingus patarimus, paversiančius kasdienį gyvenimą lengvesniu. Skaitykite ir mėgaukitės!

Mūsų populiariausios

Sodas ir daržas
Namai ir patarimai
Sveikata ir grožis
Mokslas
Receptai

Naudinga

Apie mus
Slapukų politika

Bendradarbiaukime

Kontaktai

Laikas.ltLaikas.lt
Sekite mus
@ 2025 Visos teisės saugomos
  • Kontaktai
  • Privatumo ir slapukų politika
Welcome Back!

Sign in to your account

Username or Email Address
Password

Lost your password?