Jums reikės:
marinuotos vištos blauzdelės – 8
svogūnas – 1
sausas raudonasis vynas – 300 ml
konjakas – 100 ml
švieži pievagrybiai – 150 g
česnakas – 2 skiltelės
petražolės – 3 šakelės
alyvuogių aliejus – 100 ml
čiobreliai
lauro lapai
druska
pipirai
Kaip gaminti?
Keptuvėje įkaitintame aliejuje apkepti blauzdeles, kol gražiai parus. Baigiant kepti sudėti smulkiai supjaustytą svogūną, česnaką ir grybus. Trumpai pakepti. Ant vištienos užpilti konjaką ir, kai jis pakankamai įkais, išjungti ugnį ir uždegti konjaką. Kai jis užges, supilti vyną, pagal skonį įberti druskos, pipirų ir prieskonių. Vištienos gabalus pamaišyti ir uždengti. Troškinti apie 20 min. ant silpnos ugnies.
Skanaus!