Now Reading
Burokėlių karpačio su krienų antpilo salotomis bei smulkintomis saulėgrąžomis

Burokėlių karpačio su krienų antpilo salotomis bei smulkintomis saulėgrąžomis

Burokėlių karpačio su krienų antpilo salotomis bei smulkintomis saulėgrąžomis

Ingredientai:

1 vienas nedidelis burokėlis
1 šaukštelis skysto medaus
1 sauja špinatų lapų
1 šaukštas krienų
1 šaukštas alyvuogių aliejaus
1 šaukštas citrinos sulčių
1 šaukštas gliaudytų saulėgrąžų

Gaminimas:

Dubenyje sumaišome krienus, alyvuogių aliejų bei citrinos sultis, į šį antpilą įmaišome ir špinatus. Saulėgrąžas virtuviniu kombainu arba peiliu smulkiai sukapojame. Burokėlį nulupame bei daržovių skustuku pjaustome plonais griežinėliais. Lėkštės viduryje dėliojame burokėlius, juos apšlakstome skystu medumi, ant viršaus dedame špinatų salotas su krienų antpilu, o aplink barstome smulkintas saulėgrąžas.

Skanaus!

See Also
Pikantiškas kiaulienos šašlykas


View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt