Now Reading
Čili sriuba

Čili sriuba

Čili sriuba

Ingredientai:

jautienos faršas – 500 g,
čili pipiras,
pomidorų padažas – 100 g,
pomidorai – 500 g,
česnakas – 1 skiltelė,
raudonos konservuotos pupelės – 400 g,
svogūnas,
paprika,
prieskoniai (čili arba pagal skonį),
fermentinis sūris,
druska.

Kaip gaminti:

Pomidorus nuplikykite karštu vandeniu ir nulupkite odeles. Pomidorus kartu su čili pipiru, paprika ir česnaku sumalkite mėsmale (smulkiai). Jautienos faršą kartu su smulkintu svogūnu pakepinkite kol faršas paruduos. Į puodą supilkite faršą ir mėsmale sumaltą masę. Įpilkite šiek tiek vandens, jeigu masė sausoka ir supylus pupeles viską gerai išmaišykite. Į gautą masę supilkite pomidorų padažą ir troškinant sudėkite visus prieskonius. Patiekiant sriubą apibarstykite tarkuotu fermentiniu sūriu.

Skanaus !

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt