Ingredientai:
jautienos faršas – 500 g,
čili pipiras,
pomidorų padažas – 100 g,
pomidorai – 500 g,
česnakas – 1 skiltelė,
raudonos konservuotos pupelės – 400 g,
svogūnas,
paprika,
prieskoniai (čili arba pagal skonį),
fermentinis sūris,
druska.
Kaip gaminti:
Pomidorus nuplikykite karštu vandeniu ir nulupkite odeles. Pomidorus kartu su čili pipiru, paprika ir česnaku sumalkite mėsmale (smulkiai). Jautienos faršą kartu su smulkintu svogūnu pakepinkite kol faršas paruduos. Į puodą supilkite faršą ir mėsmale sumaltą masę. Įpilkite šiek tiek vandens, jeigu masė sausoka ir supylus pupeles viską gerai išmaišykite. Į gautą masę supilkite pomidorų padažą ir troškinant sudėkite visus prieskonius. Patiekiant sriubą apibarstykite tarkuotu fermentiniu sūriu.
Skanaus !
Laikas.lt – įdomus ir gyvas portalas kiekvienam. Mūsų tikslas savo skaitytojams teikti išskirtines naujienas iš viso pasaulio. Čia rasite daugybę patarimų, istorijų bei puikių ir daugelio pamėgtų receptų. Lai kiekviena diena su mumis prasideda iš naujo!