Now Reading
Kas rytą gerkite šį gėrimą vietoje kavos ir apsisaugosite nuo peršalimo bei ligų

Kas rytą gerkite šį gėrimą vietoje kavos ir apsisaugosite nuo peršalimo bei ligų

Kaip paruošti sirupą imunitetui stiprinti

Nors ruduo dar vis lepina mus vasariška šiluma, tačiau peršalimas ir su juo susijusios ligos niekur nedingo. Vienas iš lengviausių būdų stiprinti savo organizmą yra naminis sirupas imunitetui, padėsiantįs sustiprinti sveikatą, o susirgus – paspartinti sveikimo procesą. Vartodami jį kasdien tikrai pajausite skirtumą.

Naminis sirupas imunitetui iš keleto ingredientų

Įsibėgėjęs ruduo dažnai paskui save atneša ir infekcines ligas, kuriomis užsikrėsti tikimybė gerokai išauga. Ne tik žvarbesnės oro sąlygos, bet ir sergantys aplinkui mums signalizuoja, jog reikėtų geriau pasirūpinti savo sveikata.

Vietoje to, kad pasirinktumėte maisto papildus, verta pasigaminti naminį sirupą imunitetui.

Naudodami paprastus ir nebrangius ingredientus, tokius kaip svogūnai, česnakai ir medus, sukursite natūralią priemonę, aprūpinsiančią organizmą C bei B grupės vitaminais, taip sustiprindama imuninę sistemą.

Sirupą paruošite ypač greitai ir galėsite jį naudoti jau po 24 valandų.

Kaip paruošti sirupą imunitetui stiprinti?

Naminį sirupą imunitetui stiprinti paruošti yra lengva, tereikia keleto ingredientų.

Sirupas imunitetui ingredientų sąrašas
Sirupas imunitetui ingredientų sąrašas

Jums reikės:

Kaip paruošti:

  1. Supjaustykite svogūną ir citriną griežinėliais.
  2. Nulupkite ir plonai supjaustykite česnaką.
  3. Įdėkite svogūnus, citrinas ir česnakus į indą ir užpilkite medumi.
  4. Galiausiai supilkite citrinos sultis.
  5. Palikite mišinį kambario temperatūroje maždaug 12 valandų, tada perkelkite į šaldytuvą. Sirupą galima vartoti po paros.

Gerkite šį sirupą vietoje kavos

Vartokite šį naminį sirupą kasdien vietoje kavos. Siekiant sustiprinti imuninę sistemą, geriausia vartoti sirupą kasdien po 3-4 valgomuosius šaukštus bent 5-7 dienas.

Po šio laikotarpio rekomenduojama padaryti 7-14 dienų pertrauką.

Reguliarus šio sirupo vartojimas padės apsisaugoti nuo peršalimo ir kitų infekcijų, ypač rudenį ir žiemą.

Jo natūralūs ingredientai ne tik stiprina imunitetą, bet ir turi priešuždegiminį poveikį, skatina žaizdų gijimą.

Nuotraukos asociatyvinės © Canva


Taip pat skaitykite:
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt