1.6 C
Vilnius
Pirmadienis, 9 gruodžio, 2024

Eršketo šašlykas

Ingredientai:

Erškėtas be odelės
druska
malti juodieji pipirai
100g. grietinės
2-3 svogūnai
aštrus padažas
žalumynai

Gaminimas:

Eršketo minkštimą be odelės ir kaulų supjaustyti ilgais plonais gabalėliais. Įtrinti  druska ir maltais juodaisiais pipirais. Verti ant iešmukų, patepti grietine ir kepti virš įkaitusių medžio anglių.

Kai žuvis iškepa sudėti į lėkštę ir papuošti žaliomis petražolėmis. Žuvis patiekiama nenuimta nuo iešmukų. Šalia patiekti svogūnus supjaustytus griežinėliais. Patiekti padažą.

Skanaus!

Redakcija
Redakcija
Laikas.lt - įdomus ir gyvas portalas kiekvienam. Mūsų tikslas savo skaitytojams teikti išskirtines naujienas iš viso pasaulio. Čia rasite daugybę patarimų, istorijų bei puikių ir daugelio pamėgtų receptų. Lai kiekviena diena su mumis prasideda iš naujo!

Taip pat skaitykite: