Now Reading
Lašišos ir varškės kupstelis

Lašišos ir varškės kupstelis

Lašišos ir varškės kupstelis

Ingredientai:


Sūdyta plonai pjaustyta lašiša
Riebi varškė – 180 g
Grietinė – valgomasis šaukštas
Majonezas – valgomasis šaukštas
Fermentinis sūris – 50 g
Česnakas
Krapai

Kaip gaminti:


Varškę išmaišykite su tarkuotu sūriu, česnaku, krapais, įdėkite po šaukštą majonezo ir grietinės. Negilaus puodelio kraštus ir dugną apdėliokite lašišos gabalėliais taip, kad neliktų tarpų. Į puodelį sudėkite varškės masę ir gerai prispauskite. Uždenkite viską lašišos gabaliukais. Įdėkite į šaldytuvą 30 min, prieš patiekdami išimkite iš puodelio apversdami ant lėkštės.

Skanaus!


Taip pat skaitykite:
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt