Ingredientai:
Sūdyta plonai pjaustyta lašiša
Riebi varškė – 180 g
Grietinė – valgomasis šaukštas
Majonezas – valgomasis šaukštas
Fermentinis sūris – 50 g
Česnakas
Krapai
Kaip gaminti:
Varškę išmaišykite su tarkuotu sūriu, česnaku, krapais, įdėkite po šaukštą majonezo ir grietinės. Negilaus puodelio kraštus ir dugną apdėliokite lašišos gabalėliais taip, kad neliktų tarpų. Į puodelį sudėkite varškės masę ir gerai prispauskite. Uždenkite viską lašišos gabaliukais. Įdėkite į šaldytuvą 30 min, prieš patiekdami išimkite iš puodelio apversdami ant lėkštės.
Skanaus!
Laikas.lt – įdomus ir gyvas portalas kiekvienam. Mūsų tikslas savo skaitytojams teikti išskirtines naujienas iš viso pasaulio. Čia rasite daugybę patarimų, istorijų bei puikių ir daugelio pamėgtų receptų. Lai kiekviena diena su mumis prasideda iš naujo!