Jums reikės:
3 pomidorai
pusė raudonojo svogūno
50 gr. fetos sūrio
Po 4 įvairių rūšių alyvuoges be kauliukų (iš viso 16)
1 agurkas
šiek tiek alyvuogių aliejaus
truputis raudonėlių, baziliko, druskos
Kaip gaminti:
Stambiai supjaustykite pomidorus (geriausia – riekelėmis) ir sudėkite į salotinę. Supjaustykite agurką griežinėliais ir sudėkite ant pomidorų. Ant viršaus – griežinėliais pjaustytą svogūną. Pasūdykite, pašlakstykite alyvų aliejumi, pagardinkite raudonėliais ir baziliku. Sudėkite alyvuoges (prieš tai galima jas perpjauti per pusę). Sumaišyti nereikia. Ant viršaus sudėkite fetos gabalėlius. Patiekite.
Beje, į šias salotas drąsiai galite įspausti citrinos sulčių.
Skanaus!