Greiti Kale kopūsto čipsai – šios skrudintos salotos, tai lengvas ir sveikas užkandis, kuriam reikia vos kelių ingredientų. Šis paprastas receptas leidžia salotų lapams įgauti traškumo ir išsiskirti švelniu skoniu.
Greiti Kale kopūsto čipsai: receptas
Tai puikus pasirinkimas, jei norite gauti skanų ir sveiką užkandį be per daug kalorijų. Skrudintos salotos idealiai tiks kaip greitas užkandis arba kaip sveikas garnyras prie įvairių patiekalų.
Ingredientai:
- 200 g kale salotos
- 1 valg. š. aliejaus
- 2 valg. š. salotų prieskonių
Ingredientai:
1. Atskirti salotų lapus nuo stiebų, lapus suplėšyti į nedidelius, vieno kąsnio gabaliukus.
2. Lapus apšlakstyti aliejumi, prieskoniais ir lapus gerai įmasažuoti (kad visi lapai būtų padengti aliejumi ir prieskoniais).
3. Paruoštas salotas vienu sluoksniu išdėlioti karšto oro gruzdintuvės inde ir kepti 70 C temperatūroje apie 40 min. Praėjus pusei kepimo laiko kepamas salotas šiek tiek pamaišyti, atversti, kad viskas tolygiai išdžiūtų.
Šiuo receptu su mūsų redakcija pasidalino Aurelija. Daugiau jos receptų galite rasti jos Instagram profilyje.