Now Reading
Grikių košė su pievagrybių padažu

Grikių košė su pievagrybių padažu

Grikių košė su pievagrybių padažu

Ingredientai:

Grikiai, 500 gramų
Pievagrybiai, 5 vienetai
Kvietiniai miltai, 1 šaukštas
Pienas, šlakelis
Druska, žiupsnelis
Juodieji pipirai
Sultinys, kubeliai, 1 vnt
Aliejus

Kaip gaminti:

Išvirti grikius pasūdytame vandenyje. Supjaustyti griežinėliais pievagrybius, įpilti į keptuvę aliejaus ir apkepti pievagrybius, kol gražiai pagels. Į keptuvę su pievagrybiais suberti miltus ir išmaišius pakepti keletą sekundžių, maišant įpilti pieno, kol padažas bus norimos konsistencijos. Dar pakaitinti. Įberti druskos, pipirų, susmulkintą sultinio kubelį, dar kartą viską išmaišyti. Išvirtus grikius sudėti į lėkštę ir užpilti padažu.

Skanaus!

See Also
Brokolio ir fetos sūrio pyragas


View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt