Now Reading
Grybų ir šoninės pyragas

Grybų ir šoninės pyragas

Grybų ir šoninės pyragas

Ingredientai:

margarinas, 150 g
miltai, 250 g
rūkyta kiaulienos šoninė, 200 g
pievagrybiai, 200 g
pomidorų padažas, 2 šaukštai
grietinė, 200 g
6 kiaušiniai
2 pomidorai
svogūnas
česnakas, 3 skiltelės
fermentinis sūris
druska
džiovintas bazilikas
sezamo sėklos

Kaip gaminti:

Sumaišykite margariną, miltus, baziliką ir 3 kiaušinius. Išminkykite gautą tešlą ir palikite šaldytuve kelioms valandoms. Vėliau plonai iškočiokite ir išklokite formos nuimamais kraštais dugną, palikdami apie 2 cm kraštelius. Subadykite tešlą šakute. Kepkite 190 C temperatūroje 15 min.

Svogūną supjaustykite žiedais, pakepkite išlydytame svieste, sudėkite šoninę, pievagrybius, paskaninkite prieskoniais. Kiaušinius išplakite su grietine, išspauskite česnaką, paskaninkite baziliku, druska. Ant apkepto pyrago pagrindo užtepkite pomidorų padažo, sudėkite smulkintų grybų ir šoninės įdarą, griežinėliais pjaustytus pomidorus, tarkuotą sūrį, užpilkite kiaušinių plakiniu ir gausiai apibarstykite sezamų sėklomis. Kepkite 180 C temperatūroje 60 min.

See Also
„Tasty life“ sūrio užtepas su žolelėmis

Skanaus!

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt