1.6 C
Vilnius
Pirmadienis, 9 gruodžio, 2024

Japoniškas daržovių patiekalas

Ingredientai:

100 g grybų
0,5 raudonos paprikos
0,5 žalios paprikos
0,5 geltonos paprikos
1 morka
0,5 svogūno
0,5 baklažano
0,5 cukinijos
50 g sojų daigų
25 ml sojų padažo
0,5 šaukštelio malto imbiero
sezamo sėklos
augalinis aliejus

Gaminimas:

Daržoves supjaustome lazdelėmis, grybus (naudojau pievagrybius) – plonomis plokštelėmis. Morkas truputį apkepame aliejuje, sudedame kitas daržoves (ir sojų daigus) bei grybus. Kepame ant vidutinės ugnies, kol suminkštės visi ingredientai. Tuomet sudedame sojų padažą, imbierą ir viską gerai išmaišome. Prieš patiekadami, apibarstome sezamo sėklomis.

Skanaus!

Redakcija
Redakcija
Laikas.lt - įdomus ir gyvas portalas kiekvienam. Mūsų tikslas savo skaitytojams teikti išskirtines naujienas iš viso pasaulio. Čia rasite daugybę patarimų, istorijų bei puikių ir daugelio pamėgtų receptų. Lai kiekviena diena su mumis prasideda iš naujo!

Taip pat skaitykite: