Now Reading
Japoniškas daržovių patiekalas

Japoniškas daržovių patiekalas

Japoniškas daržovių patiekalas

Ingredientai:

100 g grybų
0,5 raudonos paprikos
0,5 žalios paprikos
0,5 geltonos paprikos
1 morka
0,5 svogūno
0,5 baklažano
0,5 cukinijos
50 g sojų daigų
25 ml sojų padažo
0,5 šaukštelio malto imbiero
sezamo sėklos
augalinis aliejus

Gaminimas:

Daržoves supjaustome lazdelėmis, grybus (naudojau pievagrybius) – plonomis plokštelėmis. Morkas truputį apkepame aliejuje, sudedame kitas daržoves (ir sojų daigus) bei grybus. Kepame ant vidutinės ugnies, kol suminkštės visi ingredientai. Tuomet sudedame sojų padažą, imbierą ir viską gerai išmaišome. Prieš patiekadami, apibarstome sezamo sėklomis.

Skanaus!

See Also
Itališki lakštiniai

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top