Now Reading
Karpačio salotos su vyšniniais pomidorias ir aromatingu padažu

Karpačio salotos su vyšniniais pomidorias ir aromatingu padažu

Karpačio salotos su vyšniniais pomidorias ir aromatingu padažu

Ingredientai:

50 g karpačio
150 g vyšniniai pomidorai
150 g žalių salotų
12 putpelių kiaušinių (arba 4 vištos)

Padažui:

50 ml augalinio aliejaus
0,5 citrinos
0,5 šaukštelio džiovinto mairūno
0,5 šaukštelio džiovintų bazilikų
Druskos ir pipirų (pagal skonį)

Gaminimas:

Karpačio supjaustome labai plonai. Vyšninius pomidoriukus perpjauname per pusę. Putpelių kiaušinius irgi nulupus perpjauname per pusę. Salotoms skirtus produktus sumaišome dideliame dubenyje.

See Also
Baklava  - saldu iki negalėjimo

Padažui: sumaišome aliejų su citrinos sultimis, mairūnu, baziliku ir druska bei pipiriukais.

Salotas patiekiame su padažu.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt