Ingredientai:
Biskvitas (tinka tiek pačių gamintas, tiek pirktas)
Maskarponės sūris (500 g.) Rududu (1 dėžutė)
Natūralus jogurtas (250 g.)
Kavos likeris arba brendis (pora arbatinių šaukštelių)
Tirpo kava (1 arbatinis šaukštelis)
Migdolo riešutai (pagal skonį)
Kaip gaminti:
Perpjauti biskvitą į tris dalis ir apšlakstyti kavos likeriu arba brendžiu. Sudėti likusius ingridientus į dubenį (jogurtą, rududu, maskarponės sūrį, tirpią kavą) ir išplakti viską mikseriu, kad susidarytų vientisą masė. Ištepti biskvitą pagamintu įdaru. Galima ant viršaus ir tarp biskvito lakštų pridėti migdolo riešutų.
Skanaus.
Receptą atsiuntė Dangira.
Laikas.lt – įdomus ir gyvas portalas kiekvienam. Mūsų tikslas savo skaitytojams teikti išskirtines naujienas iš viso pasaulio. Čia rasite daugybę patarimų, istorijų bei puikių ir daugelio pamėgtų receptų. Lai kiekviena diena su mumis prasideda iš naujo!