Now Reading
Naminis itališkas tortas su maskarponės sūriu

Naminis itališkas tortas su maskarponės sūriu

Naminis itališkas tortas su maskarponės sūriu

Ingredientai:

Biskvitas (tinka tiek pačių gamintas, tiek pirktas)
Maskarponės sūris (500 g.) Rududu (1 dėžutė)
Natūralus jogurtas (250 g.)
Kavos likeris arba brendis (pora arbatinių šaukštelių)
Tirpo kava (1 arbatinis šaukštelis)
Migdolo riešutai (pagal skonį)

Kaip gaminti:

Perpjauti biskvitą į tris dalis ir apšlakstyti kavos likeriu arba brendžiu. Sudėti likusius ingridientus į dubenį (jogurtą, rududu, maskarponės sūrį, tirpią kavą) ir išplakti viską mikseriu, kad susidarytų vientisą masė. Ištepti biskvitą pagamintu įdaru. Galima ant viršaus ir tarp biskvito lakštų pridėti migdolo riešutų.

Skanaus.

Receptą atsiuntė Dangira.


Taip pat skaitykite:
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt