Ingredientai:
Tešlai:
3 kiaušiniai
150 g cukraus
150-200 g miltų
2 šaukšteliai kepimo miltelių
2 šaukšteliai kakavos
1 citrinos žievelė
Kremui:
150 g maskarponės sūrio
2 kiaušiniai
50 g cukraus
Reikės:
200 g vyšnių be kauliukų
100 g šokolado
Gaminimas:
Tešla:
kiaušinius išplakame su cukrumi. Įmaišome miltus, kepimo miltelius ir padaliname tešlą į dvi lygias dalis. Į vieną dalį įmaišome kakavą, o į kitą – smulkiai sutarkuotą citrinos žievelę.
Kremas:
Išplakame kiaušinius su cukrumi ir maskarpone sūriu.
Keksiukų gaminimas:
Į formeles dedame kakavinės tešlos, vyšnių, tuomet šviesią tešlą, vėl uogų ir kremo.
Kepame 30-35 minutes 180 laipsnių orkaitėje.
Iškepusius keksiukus aptepkite ištirpintu šokoladu.
Skanaus!