Jums reikės:
3-4 stiklinių miltų
2 kiaušinio trynių
2 šaukštų cukraus
0,5 stiklinės aguonų
3-4 šaukštai tirpinto margarino
Kaip gaminti:
Dubenyje trynius išsukite su cukrumi. Supilkite ištirpintą margariną. Sumalkite aguonas ir supilkite į dubenį su tryniais, cukrumi bei margarinu. Viską gerai išmaišykite. Suberkite miltus. Išminkykite tešlą, iš jos suformuokite piršto storio volelius. Supjaustykite mažas gabaliukais. Dėkite į miltais pabarstytą skardą. Kepkite 180° orkaitėje, kol pagels.
Skanaus!
Laikas.lt – įdomus ir gyvas portalas kiekvienam. Mūsų tikslas savo skaitytojams teikti išskirtines naujienas iš viso pasaulio. Čia rasite daugybę patarimų, istorijų bei puikių ir daugelio pamėgtų receptų. Lai kiekviena diena su mumis prasideda iš naujo!