Now Reading
Tikros meilės istorija: pora susituokė nepaisant to, kad vyras tapo neįgalus (foto, video)

Tikros meilės istorija: pora susituokė nepaisant to, kad vyras tapo neįgalus (foto, video)

Tikros meilės istorija: pora susituokė nepaisant to

Laikas.lt
Pagal Dailymail.co.uk

Po vestuvių jų nelaukia ilgas ir romantiškas medaus mėnuo. Jų bendra ateitis veikiau primena mamos rūpinimąsi neįgaliu vaiku, tačiau… Ko tik negali tikra meilė?

Amerikietės merginos ir jos rimtą smegenų traumą patyrusio vaikino istorija plačiai nuskambėjo pasaulyje, kuomet pora visgi nusprendė susituokti, nepaisydama sunkios ligos. Iano ir Larissos Murphy meilės istorija yra tikrai netipinė, tačiau prasidėjo labai įprastai – nuo dviejų koledže susipažinusių įsimylėjėlių.

Pora prieš nelaimę

„Ianas ir aš susipažinome 2005-aisiais ir 10 mėnesių bandėme vienas kitą geriau pažinti“, – prisimena Larissa. Pasak merginos, jie susitikinėjo labai intensyviai ir planavo susituokti po to, kai abu baigs mokslus 2006-ųjų gruodį. Visgi, jų gražius planus sujaukė tragedija – tų pačių metų rugsėjį Ianas pateko į didelę avariją kelyje, kurios metu jam negrįžtamai pažeistos smegenys.

Vietoj to, kad pradėtų dairytis naujo mylimojo, Larissa persikėlė į Iano šeimos namus ir pradėjo jį slaugyti. Pradžioje vaikinas negalėjo net kalbėti, tačiau, bėgant laikui, jo sveikata gerėjo. Tuo metu jo šeimą ištiko dar viena tragedija – Iano tėvas susirgo smegenų vėžiu ir po kurio laiko mirė.

Atlaikę visus šiuos išbandymus, pora pagaliau galėjo susituokti – pasak Larissos, nepasaisant tragiškų aplinkybių, viskas yra labai paprasta bei aišku: jie myli vienas kitą, todėl tikrai verta tekėti už savo gyvenimo meilės.

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai

Nenuostabu, jog poros vestuvių video tapo interneto sensacija ir pavergė žmonių širdis visame pasaulyje.

 

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top