Search Results for: "e"
Svogūnus sukapoti, česnaką pertrinti, likusias daržoves stambiai sutarkuoti ir kartu ištroškinti aliejuje.
Baigiant troškinti suberti sutrupintas labai šviežias mieles ir šildyti, kol ištirps. Ataušinti.
Pupeles ir kruopas sumalti mėsmale, sudėti daržoves, avižinius dribsnius, kiaušinius, sukapotas petražoles.
Morkas supjaustyti griežinėliais, svogūnus smulkiai supjaustyti. Puode įkaitinti aliejų, sudėti svogūną, morkas sutarkuotą imbierą, kuminus, kalendrą ir troškinti virš mažos ugnies apie 3 minutes. Supilti vandenyje išmaišytą knorr sultinį, sudėti apelsinų žieveles ir virti apie 20 minučių, kol morkos suminkštės.
Grybus 1/2 valandos pamirkykite karštame vandenyje. Vištieną supjaustykite plonomis juostelėmis. Bambuko ūglius nuvarvinkite ir supjaustykite plonomis juostelemis. Grybus nuvarvinkite, nupjaukite kietus kotelius, kepurėles supjaustykite juostelėmis. Grybus, vištieną, bambuko ūglius sudėkite į dubenį, sumaišykite su sojų padažu bei ryžių vynu arba cheresu palikite pastovėti 1val. Vištienos sultinį užvirinkite, sudėkite visus produktus ir 1 min. pavirkite. Pabarstykite druska ir pipirais, užbarstykite kalendra.
Želatiną užpilkite vandeniu, kad išbrinktų. Šparagus 30 minučių verdkite 2l. pasūdyto ir citrinų sultimis parūgštinto vandens. 300 ml šparagų nuoviro ištirpinkite želatiną. Ataušinkite, sumaišykite su vynu.
Į formeles įpilkite truputį paruošto skysčio, atšaldykite.
Į verdantį vandenį suberti kubeliais pjaustytą svogūną ir šaldytas . Keptuvėje su sviestu pakepti miltus ir sudėti į sriubą. Pavirti 10 min. prieskonius, supilti grietinėlę ir nukaisti.
Užpilkite dribsnius verdančiu vandeniu, palaukite, kol išbrinks. Į košę įdėkite pusę pakelio grūdėtos varškės, pasūdykite ir gerai išmaišykite.
2 asmenims: 1 anties krūtinėlės, šiek tiek Naujosios virtuvės paukštienos prieskonių, 2 valg. š. aliejaus, 1 šlakelio obuolių acto, 4…
Sviestą įkaitinkite karščiui atspariame giliame inde, į jį sudėkite žuvies gabalėlius, susmulkintus pievagrybius ir į 4 dalis supjaustytus pomidorus. Viską apšlakstykite citrinos sultimis, apibarstykite druska, pipirais ir dar įpilkite vandens. Uždenkite indą dangčiu ir troškinkite 20 minučių. Nepamirškite išvirti bulvių. Prieš patiekdami ant stalo patiekalą apibarstykite salierais. Skanaukite su lapinėmis salotomis.
Kumpį ir pomidorą supjaustykite kubeliais, pabarstykite baziliku.
Išvirtus makaronus nuvarvinkite, sumaišykite su kumpio mase. Pagardinkite druska ir pipirais.
Sutarkuokite sūrį. Dubenyje sumaišykite sūrį, kiaušinius,grietinėlę ir pieną, įberkite druskos,juodųjų ir kajeno pipirų.