Now Reading
Obuolių ir šokolado desertas

Obuolių ir šokolado desertas

Obuolių ir šokolado desertas

Jums reikės:

3 obuolių
1 šaukšto cukraus
5 šaukštų citrinų sulčių
2 šaukštų migdolų likerio
250 g maskarponės sūrio
50 ml grietinėlės
2 šaukštų cukraus pudros
100 g biskvitinių sausainių
40 g juodojo šokolado
kakavos miltelių

Kaip gaminti:

Obuolius nulupkite, išpjaukite sėklas, supjaustykite kubeliais ir sudėkite į puodą. Įpilkite porą šaukštų vandens, 3 šaukštus citrinų sulčių, suberkite cukrų. Uždenkite ir pakaitinkite 8 min. Atvėsinkite ir supilkite likerį. Maskarponę suplakite su grietinėle, likusiomis citrinų sultimis ir cukraus pudra. Sausainius sulaužykite, šokoladą sutarkuokite. Tuomet sausainius, obuolių masę, maskarponės kremą ir šokoladą sluoksniais dėkite į taures ar kitokius serviravimo indus. Pastatykite porai valandų į šaldytuvą. Ištraukite ir patiekite.

Skanaus!

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt