Now Reading
Šalta sriuba su ridikėliais

Šalta sriuba su ridikėliais

Šalta sriuba su ridikėliais

Ingredientai:

kefyras – 2 stiklinės,
varškė – 200 g,
grietinė – 200 g,
virti kiaušiniai – 3 vnt.,
jauni svogūnlaiškiai – 2 vnt.,
česnakas – skiltelė,
agurkai – 2 vnt.,
ridikeliai – sauja,
krapai,
pipirai,
mėta papuošimui,
druska.

Kaip gaminti:

Kefyrą, varškę, grietinę išplakite plakikliu, suberkite smulkintus svogūnus ir česnaką, sudėkite agurkus, kubeliais susmulkintus ridikėlius, žalumynus, prieskonius ir mažiausiai valandai įdėkite į šaldytuvą. Prieš patiekdami įberkite išvirtų kiaušinių ir ridikėlių.

Gaivaus!


Taip pat skaitykite:
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt