Ingredientai:
kefyras – 2 stiklinės,
varškė – 200 g,
grietinė – 200 g,
virti kiaušiniai – 3 vnt.,
jauni svogūnlaiškiai – 2 vnt.,
česnakas – skiltelė,
agurkai – 2 vnt.,
ridikeliai – sauja,
krapai,
pipirai,
mėta papuošimui,
druska.
Kaip gaminti:
Kefyrą, varškę, grietinę išplakite plakikliu, suberkite smulkintus svogūnus ir česnaką, sudėkite agurkus, kubeliais susmulkintus ridikėlius, žalumynus, prieskonius ir mažiausiai valandai įdėkite į šaldytuvą. Prieš patiekdami įberkite išvirtų kiaušinių ir ridikėlių.
Gaivaus!
Laikas.lt – įdomus ir gyvas portalas kiekvienam. Mūsų tikslas savo skaitytojams teikti išskirtines naujienas iš viso pasaulio. Čia rasite daugybę patarimų, istorijų bei puikių ir daugelio pamėgtų receptų. Lai kiekviena diena su mumis prasideda iš naujo!