Now Reading
Pievagrybiai su kukurūzais

Pievagrybiai su kukurūzais

Pievagrybiai su kukurūzais

Jums reikės:

1 stiklinės ryžių
2 stiklinių vištienos ar daržovių sultinio
1 svogūno (nedidelio)
2 skiltelių česnako
1 šaukšto alyvuogių aliejaus
300 gr. rudųjų pievagrybių
220 gr. konservuotų kukurūzų
Druskos, pipirų
Šviežių petražolių

Kaip gaminti:

See Also
Škotiski kiaušiniai

Ryžius užpilkite sultiniu (vietoj pusės sultinio kiekio galima naudoti baltąjį vyną). Palikite, kad išbrinktų, po to virkite. Svogūną supjaustykite kubeliais. Česnako skilteles smulkiai sukapokite. Svogūną bei česnaką suberkite į keptuvę su įkaitintu aliejumi ir pakepkite iki rusvumo. Iškepus, supilkite ant virtų ryžių, išmaišykite. Pievagrybius supjaustykite į keturias dalis. Nuvarvinkite kukurūzus. Į dubenį su ryžiais suberkite kukurūzus, pievagrybius, smulkintas petražoles. Pagardinkite pipirais, druska ir išmaišykite. Masę supilkite į kepimo indą (keramikinį) ir uždenkite. Iki 170°C įkaitintoje orkaitėje kepkite apie 10-15 minučių. Patiekti galima pagardinus tarkuotu parmezano sūriu.

Skanaus!

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt