Now Reading
Pievagrybiai su kukurūzais

Pievagrybiai su kukurūzais

Pievagrybiai su kukurūzais

Jums reikės:

1 stiklinės ryžių
2 stiklinių vištienos ar daržovių sultinio
1 svogūno (nedidelio)
2 skiltelių česnako
1 šaukšto alyvuogių aliejaus
300 gr. rudųjų pievagrybių
220 gr. konservuotų kukurūzų
Druskos, pipirų
Šviežių petražolių

Kaip gaminti:

Ryžius užpilkite sultiniu (vietoj pusės sultinio kiekio galima naudoti baltąjį vyną). Palikite, kad išbrinktų, po to virkite. Svogūną supjaustykite kubeliais. Česnako skilteles smulkiai sukapokite. Svogūną bei česnaką suberkite į keptuvę su įkaitintu aliejumi ir pakepkite iki rusvumo. Iškepus, supilkite ant virtų ryžių, išmaišykite. Pievagrybius supjaustykite į keturias dalis. Nuvarvinkite kukurūzus. Į dubenį su ryžiais suberkite kukurūzus, pievagrybius, smulkintas petražoles. Pagardinkite pipirais, druska ir išmaišykite. Masę supilkite į kepimo indą (keramikinį) ir uždenkite. Iki 170°C įkaitintoje orkaitėje kepkite apie 10-15 minučių. Patiekti galima pagardinus tarkuotu parmezano sūriu.

Skanaus!


Taip pat skaitykite:
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt