Ingredientai:
2 arb. š. paprikos
1 arb. š. maltų koriandro sėklų
1,5 arb. š. maltų kmynų
1 arb. š. kapoto baziliko
1/4 arb. š. malto imbiero
stambiai maltas cinamonas
paprika
maltas muskato riešutas
1 susmulkintas lauro lapelis
2 valg. š. alyvuogių aliejaus
druska
malti juodieji pipirai
500 g kubeliais supjaustytos kiaulienos be kaulo
Garnyrui:
citrinos skiltelė
lauro lapeliai.
Gaminimas:
dubenyje sumaišyti visus produktus, išskyrus kiaulieną ir citrinos skilteles. Tada sudėti kiaulieną ir išmaišyti su marinatu. Dubenį uždengti dangčiu ir šaldytuve palaikyti 8—12 valandų, kartkartėmis mėsą pavartant.
Kai šašlykai iškepa galima papuošti citrinos skiltelėmis ir lauro lapeliais. Patiekti karštą.
Skanaus!