-1.5 C
Vilnius
Sekmadienis, 15 gruodžio, 2024

Pikantiškas kiaulienos šašlykas

Ingredientai:

2 arb. š. paprikos
1 arb. š. maltų koriandro sėklų
1,5 arb. š. maltų kmynų
1 arb. š. kapoto baziliko
1/4 arb. š. malto imbiero
stambiai maltas cinamonas
paprika
maltas muskato riešutas
1 susmulkintas lauro lapelis
2 valg. š. alyvuogių aliejaus
druska
malti juodieji pipirai
500 g kubeliais supjaustytos kiaulienos be kaulo

Garnyrui:

citrinos skiltelė
lauro lapeliai.

Gaminimas:

dubenyje sumaišyti visus produktus, išskyrus kiaulieną ir citrinos skilteles. Tada sudėti kiaulieną ir išmaišyti su marinatu. Dubenį uždengti dangčiu ir šaldytuve palaikyti 8—12 valandų, kartkartėmis mėsą pavartant.

Kai šašlykai iškepa galima papuošti citrinos skiltelėmis ir lauro lapeliais. Patiekti karštą.

Skanaus!

Redakcija
Redakcija
Laikas.lt - įdomus ir gyvas portalas kiekvienam. Mūsų tikslas savo skaitytojams teikti išskirtines naujienas iš viso pasaulio. Čia rasite daugybę patarimų, istorijų bei puikių ir daugelio pamėgtų receptų. Lai kiekviena diena su mumis prasideda iš naujo!

Taip pat skaitykite: